Η επιτροπή «πόθεν έσχες» καλεί Στασινόπουλο

Η επιτροπή «πόθεν έσχες» καλεί Στασινόπουλο

Τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Στέλιο Στασινόπουλο, καλεί η επιτροπή ελέγχου των «πόθεν έσχες» της Βουλής προκειμένου να της παράσχει κάθε στοιχείο για πολιτικούς που ελέγχονται από τις οικονομικές υπηρεσίες

Άσκηση «επί χάρτου» για τις πλημμύρες στον Έβρο
Η επιτροπή «πόθεν έσχες» καλεί Στασινόπουλο
Τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Στέλιο Στασινόπουλο, καλεί η επιτροπή ελέγχου των «πόθεν έσχες» της Βουλής προκειμένου να της παράσχει κάθε στοιχείο για πολιτικούς που ελέγχονται από τις οικονομικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Στασινόπουλο δε θα ζητηθούν μόνο οι λίστες του ΣΔΟΕ που καταγράφουν ελεγχόμενους πρώην και νυν βουλευτές αλλά και ονόματα πολιτικών ή συγγενικών τους προσώπων που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ. Επιπροσθέτως, όπως αναφέρουν μέλη της επιτροπής «ο κ. Στασινόπουλος υποχρεούται να προσκομίσει κάθε στοιχείο χωρίς να ρωτήσει τον κ. Πεπόνη αν επιτρέπεται ή όχι».

Πέραν αυτών να σημειωθεί ότι αποφάσισαν να στείλουν νέα επιστολή προς τον Οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη ζητώντας και από αυτόν ότι στοιχείο έχει στην διάθεσή του και αφορά σε πολιτικούς.

Κλείσιμο
Τέλος, καταψήφισαν το αίτημα του προέδρου της Επιτροπής Θανάση Νάκου να εξεταστεί κατά προτεραιότητα η δική του υπόθεση (σ.σ. ελέγχεται από το ΣΔΟΕ μετά από επώνυμη καταγγελία πολίτη).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης