Αλ. Τσίπρας: Ο λαός θα στείλει μήνυμα στη Μέρκελ

Αλ. Τσίπρας: Ο λαός θα στείλει μήνυμα στη Μέρκελ

Η υποδοχή της κυρίας Μέρκελ θα είναι παλλαϊκή και θα γίνει με ειρηνικό, αλλά μαζικό τρόπο, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλ. Τσίπρας: Ο λαός θα στείλει μήνυμα στη Μέρκελ
Η υποδοχή της κυρίας Μέρκελ θα είναι παλλαϊκή, προανήγγειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, εν όψει της άφιξης της Γερμανίδας καγκελάριου την Τρίτη στη χώρα μας.

Ο ελληνικός λαός, με ειρηνικό αλλά μαζικό τρόπο, θα δώσει απάντηση και θα στείλει μήνυμα δημοκρατίας, δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο «θα βγει έξω από τα σύνορα της χώρας και θα είναι το έναυσμα για μια μεγάλη αλλαγή πορείας για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη».

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΟΣΥΠΑ, ο κ. Τσίπρας προειδοποίησε πως η επίσκεψη Μέρκελ θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της, αν η καγκελάριος της Γερμανίας δεν έχει τίποτα άλλα να πει πέρα από το ό,τι «πρέπει να εφαρμόσουμε ένα αποτυχημένο πρόγραμμα».

Κλείσιμο
Ακόμη, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον πρωθυπουργό, στην αυριανή συνάντησή του με την καγκελάριο Μέρκελ, να τη ρωτήσει «αν η γερμανική εταιρεία Hochtief προτίθεται να δώσει στο ελληνικό δημόσιο τα πάνω από 600 εκατομμύρια που χρωστάει από το ΦΠΑ που δεν αποδίδει...», καθώς και «αν πρόκειται κάποια στιγμή να δώσει στη δημοσιότητα την απολογία του κ. Χριστοφοράκου στο γερμανικό δικαστήριο, για να δούμε ποιοι ακριβώς ήταν αυτοί που χρηματίστηκαν από τη γερμανική εταιρεία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης