Εξεταστική για την λίστα Λαγκάρντ ζητά ο Ν. Νικολόπουλος

Εξεταστική για την λίστα Λαγκάρντ ζητά ο Ν. Νικολόπουλος

Εξεταστική επιτροπή για να ερευνηθούν τυχόν πολιτικές ευθύνες στους χειρισμούς της λίστας Λαγκάρντ ζητά ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος...

Θετικά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό
Εξεταστική για την λίστα Λαγκάρντ ζητά ο Ν. Νικολόπουλος
Εξεταστική επιτροπή για να ερευνηθούν τυχόν πολιτικές ευθύνες στους χειρισμούς της λίστας Λαγκάρντ ζητά ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Νικολόπουλος καταλογίζει «αναξιοπιστία, ανικανότητα, ευθυνοφοβία και διάθεση συγκάλυψης, γνωστών, αγνώστων και... γνωστών – αγνώστων τσιμπουριών, που επί χρόνια πίνουν το αίμα της ελληνικής οικονομίας, με μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή και φοροκλοπής» σε πολιτικούς και κρατικούς παράγοντες που διαχειρίστηκαν τις μείζονες υποθέσεις φοροδιαφυγής τα προηγούμενα χρόνια. 
Κλείσιμο

Σημειώνει ότι οι χειρισμοί που και εσχάτως έγιναν με την περίφημη «λίστα Λαγκάρντ», αποδεικνύουν ότι το «βαθύ κράτος της συγκάλυψης και της μεγάλης πολιτικής και ηθικής σήψης εξακολουθεί να υφίσταται, με την ανοχή και του σημερινού πρωθυπουργού, αλλά και της τρικομματικής κυβέρνησης, οι οποίοι παριστάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται τα σημεία και τέρατα που έχουν αναδειχθεί τις τελευταίες μέρες, επιφέροντας σαρωτικά χτυπήματα στο πολιτικό σύστημα που βρίσκεται σε πορεία ελεύθερης κατάρρευσης».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης