Για τρίτη φορά στην Ελλάδα ο Φούχτελ

Για τρίτη φορά στην Ελλάδα ο Φούχτελ

Ο εντεταλμένος της Μέρκελ έρχεται στη χώρα μας στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας Ελλάδος και Γερμανίας που υπεγράφη το 2010....

Για τρίτη φορά στην Ελλάδα ο  Φούχτελ
Για τρίτη φορά επισκέπτεται αυτόν τον χρόνο την Ελλάδα ο εντεταλμένος της καγκελαρίου Μέρκελ για την Ελληνογερμανική Συνέλευση, αλλά και υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, κ. Χανς - Γιόαχιμ Φούχτελ.

Οι περιοδείες αυτές γίνονται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας των δύο κυβερνήσεων Ελλάδος και Γερμανίας που υπεγράφη το 2010.
Κλείσιμο

Ο κ. Φούχτελ και η αντιπροσωπεία του θα επισκεφθούν από τις 4 έως τις 8 Σεπτεμβρίου τη Ρόδο, την Τρίπολη, την Πάτρα, την Κέρκυρα και την Θεσσαλονίκη όπου θα έχουν επαφές με τους περιφερειάρχες και τους τοπικούς φορείς.

Επίσης θα κάνει ολιγοήμερη στάση στην Αθήνα όπου θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον Υπουργό Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη και την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στην αντιπροσωπεία θα συμμετέχει ο Γενικός Γραμματέας του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου DHW Δημήτρης Κούρος. Μέλη της αντιπροσωπείας του κυρίου Φούχτελ είναι επίσης εκπρόσωποι οργανισμών της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη επιχειρηματικών και εκπαιδευτικών φορέων καθώς και δημοσιογράφοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης