Αντάρτικο Σκανδαλίδη στο twitter για τα νέα μέτρα

Αντάρτικο Σκανδαλίδη στο twitter για τα νέα μέτρα

Μηνύματα διαφοροποίησης από την επερχόμενη λαίλαπα των σκληρών οικονομικών μέτρων, στέλνει σήμερα, ανήμερα της επετείου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σκανδαλίδης, εκ των ιστορικών στελεχών του Κινήματος. Με τρία σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Σκανδαλίδης φροντίζει να γίνει σαφές ότι δεν μπορεί να συμμεριστεί την πολιτική της περαιτέρω σκληρής λιτότητας, που επιβάλλει η τρόικα, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει την άποψή του ότι η κυβέρνηση οφείλει να τηρήσει την προγραμματική συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ.

Ξαφνικός έρωτας στη Νέα Υόρκη:Σταυρός Νιάρχος-Μαργαρίτα Μισόνι
Αντάρτικο Σκανδαλίδη στο twitter για τα νέα μέτρα
Μηνύματα διαφοροποίησης από την επερχόμενη λαίλαπα των σκληρών οικονομικών μέτρων, στέλνει σήμερα, ανήμερα της επετείου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σκανδλίδης, εκ των ιστορικών στελεχών του Κινήματος. Με τέσσερρα σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Σκανδαλίδης φροντίζει να γίνει σαφές ότι δεν μπορεί να συμμεριστεί την πολιτική της περαιτέρω σκληρής λιτότητας, που επιβάλλει η τρόικα, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει την άποψή του ότι η κυβέρνηση οφείλει να τηρήσει την προγραμματική συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ.

«Οφείλουμε να στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά και να την κρίνουμε στη βάση της πολιτικής που συμφωνήσαμε σταθερά, επίμονα, υπεύθυνα» είναι το πρώτο σχόλιο, ενώ το δεύτερο έχει αποδέκτη την τρόικα: «Δεν είμαστε οι πολιτικοί κομφερανσιέ των αγορών, ούτε υπάλληλοι των τραπεζιτών. Οφείλει να το αντιληφθεί πάνω απ'όλα η ευρωπαϊκη πολιτική ηγεσία». Το τρίτο σχόλιο θέτει ευθέως θέμα συνέχισης του ΠΑΣΟΚ: «Οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί για το αν θα ανασυσταθεί το ΠαΣοΚ ή αν θα παραμεριστεί ιστορικά».


Κλείσιμο





Επαναλαμβάνει δε τη θέση, που έχει εκφράσει για ορισμένες ακραίες περικοπές: "Είπα ότι δεν θα ψηφίσω μετρα που θίγουν συντάξεις του ΟΓΑ &γενικά χαμηλές συνταξεις ή μειώνουν τις αποδοχές του αστυνομικου στο δρόμο"


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης