Κεδίκογλου: «Ελπίζω να μην φτάσουμε στην επιστράτευση» για τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Κεδίκογλου: «Ελπίζω να μην φτάσουμε στην επιστράτευση» για τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Μήνυμα προς τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ για τις απειλές περί διακοπών στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσοπως, Σίμος Κεδίκογλου

Κεδίκογλου: «Ελπίζω να μην φτάσουμε στην επιστράτευση» για τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
Μήνυμα προς τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ για τις απειλές περί διακοπών στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσοπως, Σίμος Κεδίκογλου, ξεκαθαρίζοντας πως η κυβέρνηση δεν θα αφήσει κανέναν να παίξει παιχνίδια με την υγεία και τον τουρισμό.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε πως  «η κυβέρνηση δεν θα αφήσει να παίξουν παιχνίδια με την υγεία και τον τουρισμό. Ελπίζω να μην φθάσουμε στην επιστράτευση».

Αναφερόμενος στο θέμα της επιμήκυνσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τόνισε πως «ο σωστός χρόνος για να τεθεί η επιμήκυνση είναι όταν θα έχουμε ξανακερδίσει την αξιοπιστία μας. Ήδη την ξανακερδίζουμε. Βασικός αντίπαλος της χώρας σε αυτή τη μάχη είναι ότι η Ελλάδα ακόμη και τώρα παράγει κάθε μέρα και νέο χρέος. Πρέπει να κερδίσουμε την οικονομική μας ανεξαρτησία».

Όσον αφορά στο πακέτο των περικοπών που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, δήλωσε ότι κυρίαρχο μέλημα της είναι να μην υποστούν άλλες θυσίες οι Έλληνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης