«Εγχώριες δυνάμεις πίεσαν τον Μπαρόζο να επέμβει»!

«Εγχώριες δυνάμεις πίεσαν τον Μπαρόζο να επέμβει»!

Σε πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε ο Γιάννης Δραγασάκης λέγοντας ότι «εγχώριες δυνάμεις» προετοίμασαν τον Μπαρόζο προκειμένου αυτός να απειλήσει ότι η επιστολή Τσίπρα σημαίνει έξοδο της χώρας από το ευρώ

«Εγχώριες δυνάμεις πίεσαν τον Μπαρόζο να επέμβει»!
Σε πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης λέγοντας ότι «εγχώριες δυνάμεις» προετοίμασαν τον πρόεδρο της Κομισιόν  Εμανουέλ Μπαρόζο προκειμένου αυτός να απειλήσει ότι η επιστολή Τσίπρα σημαίνει έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Αναλυτικά, ο κ. Δραγασάκης μιλώντας στο «Realfm» ανέφερε: «Εγχώριες δυνάμεις ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον Μπαρόζο και τον προετοίμαζαν, μόλις λάβει την επιστολή Τσίπρα, να βγει και να κάνει δηλώσεις ότι μετά την επιστολή αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει στο ευρώ».

Πάντως, το έμπειρο στέλεχος της Αριστεράς, που ανήκει στην ψύχραιμη και διαλλακτική ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε ότι «στη σκέψη τη δική μας δεν υπάρχει η έννοια της μονομερούς πράξης. Δηλαδή να βγούμε και μονομερώς να πούμε ότι διαγράφουμε το χρέος. Αυτό που θα γίνει είναι μια επαναδιαπραγμάτευση, ένα πλαίσιο διαφορετικό μέσα στο οποίο θα θέσουμε τους δικούς μας στόχους».

Κλείσιμο
Παράλληλα επισήμανε ότι τα μέτρα του Ιουνίου αποτελούν «καταστροφή για την χώρα» καθώς «κάθε περαιτέρω μέτρο που επιδεινώνει την ύφεση, έχει πολλαπλασιαστικά καταστροφικά αποτελέσματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης