Νέα μέτρα αλλά όχι και εκλογές βλέπει ο Γ. Σταυρόπουλος

Νέα μέτρα αλλά όχι και εκλογές βλέπει ο Γ. Σταυρόπουλος

«Αν το δημόσιο συμφέρον επιβάλλει λήψη νέων μέτρων θα ληφθούν νέα μέτρα», είπε ο υπουργός Επικρατείας

Νέα μέτρα αλλά όχι και εκλογές βλέπει ο Γ. Σταυρόπουλος
«Αν το δημόσιο συμφέρον επιβάλλει λήψη νέων μέτρων θα ληφθούν νέα μέτρα», είπε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου θα «κυβερνά για όσο έχει ψήφο εμπιστοσύνης».

Αναλυτικά, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού σε συνάντηση με δημοσιογράφους και σχετικά με την ημερομηνία εκλογών ανέφερε πως «Όταν μία κυβέρνηση έχει ψήφο εμπιστοσύνης μπορεί να κυβερνήσει όσο έχει την ψήφο εμπιστοσύνης» ενώ σε όσους επιθυμούν εκλογές τον ερχόμενο Φεβρουάριο απαντά πως «Πουθενά στις προγραμματικές δηλώσεις δεν υπάρχει ημερομηνία εκλογών ούτε ο Πρωθυπουργός έχει μιλήσει ποτέ για συγκεκριμένη ημερομηνία εκλογών». Επιπροσθέτως ο υπουργός σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση Παπαδήμου θα προχωρήσει στην εφαρμογή νέων σκληρών δημοσιονομικών μέτρων είπε ότι «Ορκιστήκαμε στο Σύνταγμα ότι θα υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον και αυτό θα κάνουμε. Αν το δημόσιο συμφέρον επιβάλλει την λήψη νέων μέτρων, θα ληφθούν νέα μέτρα...».

Για τους υπουργικούς διαγωνισμούς που παρατηρούνται ανέφερε ότι είναι λογικό σε ένα πολυάριθμο κυβερνητικό σχήμα να υπάρχουν διχογνωμίες. Τέλος ο κ.Σταυρόπουλος σημείωσε ότι εχθές συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των αναπήρων προκειμένου να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη ομάδα και πρόσθεσε ότι «Η κυβέρνηση έχει δείξει την ευαισθησία της σε αυτό το θέμα εμπράκτως και το Υπουργικό Συμβούλιο θα συζητήσει την Πέμπτη τα αιτήματα τους. Η κυβέρνηση λειτουργεί ταχύτατα».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης