Και δικούς του ανθρώπους στο οικονομικό επιτελείο ζητά ο Παπαδήμος

Και δικούς του ανθρώπους στο οικονομικό επιτελείο ζητά ο Παπαδήμος

Ανοιχτή γραμμή Παπανδρέου - Σαμαρά για το νέο σχήμα

This is the new cabinet
Οι πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το protothema.gr επιβεβαιώνονται, καθώς ο φερόμενος ως επικρατέστερος νέος πρωθυπουργός κ. Λουκάς παπαδήμος φέρεται να ζητεί στελέχωση του οικονομικού επιτελείου κυρίως από πρόσωπα που θα διαλέξει ο ίδιος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ταχθεί υπέρ της πλήρους αλλαγής της σημερινής ομάδας.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, πρώην Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος και νυν σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται από τις 17.30 στην ΑΣθήνα, προερχόμενος από την Βοστώνη, και έχει επαφές σε κορυφαίο επίπεδο με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία.

Από τις επαφές αυτές καθίσταται σαφές ότι ο κ. Παπαδήμος θέλει να τοποθετηθούν στο οικονομικό επιτελείο κυρίως πρόσωπα που θα έχει επιλέξει ο ίδιος.

Κλείσιμο
Η συγκεκριμένη εξέλιξη, αν και δεν αποτελεί έκπληξη με βάση και το ρεπορτάζ που είχε μεταδώσει από το πρωί το protothema.gr, εντούτοις καταδεικνύει ότι η οριστικοποίησης της συμφωνίας Παπανδρέου - Σαμαρά έχει ακόμη δρόμο.

Διαβάστε
εδώ  το ρεπορτάζ που ανάρτησε το μεσημέρι το protothema.gr

Στο πλαίσιο των ζυμώσεων για τη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας - εννοείται και μέσω των συνεργατών τους.

Οι κ.κ. Σαμαράς και Παπανδρέου είχαν σήμερα την πρώτη τους τηλεφωνική επαφή λίγο μετά τις 14:30. Όπως έκαναν γνωστό κυβερνητικές πηγές, θα ακολουθήσουν και άλλες, ενώ δεν αποκλείται να υπάρξει και συνάντηση των δύο ηγετών απόψε ή και αύριο, εφόσον δεν υπάρχει κατάληξη εντός της σήμερον.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης