Ηλ. Μόσιαλος: Αν είναι δυνατόν, και σήμερα ο νέος Πρωθυπουργός

Ηλ. Μόσιαλος: Αν είναι δυνατόν, και σήμερα ο νέος Πρωθυπουργός

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή των δύο μεγάλων κομμάτων στην νέα κυβέρνηση, «σήμερα θα έχουμε εξελίξεις» τόνισε

Ηλ. Μόσιαλος: Αν είναι δυνατόν, και σήμερα ο νέος Πρωθυπουργός
«Είναι ανάγκη να υπάρξει σήμερα συμφωνία για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας και αν είναι δυνατόν να ανακοινωθεί και το όνομα του νέου Πρωθυπουργού», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ.

Ο κ. Μόσιαλος τόνισε ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή των δύο μεγάλων κομμάτων στην κυβέρνηση συνεργασίας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι χρειάζεται να διευρυνθεί και πέραν των δύο κομμάτων.

 «Δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε. Πρέπει να ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση ώστε να προχωρήσουμε στην εκταμίευση της 6ης δόσης» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κλείσιμο
Απαντώντας σε ερώτηση για την σύνθεση της μεταβατικής κυβέρνησης και τον λόγο που γίνεται για συμμετοχή σε αυτή τεχνοκρατών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:«Σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης τα πολιτικά κόμματα θα έχουν λόγο στην σύνθεση της. Αυτό είναι μέσα στις διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό της, γιατί δεν μπορεί να είναι μια κυβέρνηση αποκομμένη από το πολιτικό σύστημα. Αυτό που προέχει είναι να υπάρχει μια πολιτική ομαλότητα», τόνισε ο κ. Μόσιαλος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης