Xιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις πρώην στελεχών του ΟΤΕ!

Xιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις πρώην στελεχών του ΟΤΕ!

Χιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις επτά πρώην στελεχών του ΟΤΕ, οι οποίες συνδέονται με τη σύμβαση 8002 με την Siemens....

Xιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις πρώην στελεχών του ΟΤΕ!
Χιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις επτά πρώην στελεχών του ΟΤΕ, οι οποίες συνδέονται με τη σύμβαση 8002 με την Siemens, εντόπισαν οι εφέτες ανακριτές που ερευνούν το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» και για το λόγο αυτό  προχωρούν στην απαγγελία νέων κατηγοριών, αλλά και στην αποστολή κλήσεων προς απολογία προς τα πρόσωπα αυτά για την ερχόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για ποσά που ξεκινούν από 250.000 έως 1.000.000 ευρώ ανά περίπτωση και τα οποία εμβάζονται στους λογαριασμούς το διάστημα που υπεγράφη η επίμαχη σύμβαση για την ψηφιοποίηση του  οργανισμού  το 1997, όταν υπουργός ήταν ο Τάσος Μαντέλης. Τα στοιχεία προέκυψαν από το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των επτά πρώην στελεχών του ΟΤΕ. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα τέσσερα από τα πρόσωπα αυτά θα απασχολήσουν για πρώτη φορά τη Δικαιοσύνη.

Από τη σύμβαση ψηφιοποίησης του ΟΤΕ με τη Siemens o Οργανισμός φέρεται να ζημιώθηκε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, με 57.404.918,79 ευρώ, καθώς σε αυτήν ενσωματώθηκαν μίζες, ενώ το όφελος της γερμανικής εταιρείας ανέρχεται σε 632.451.856 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης