Παπανδρέου: "Όχι σε εκλογές, όχι σε συγκυβέρνηση"

Παπανδρέου: "Όχι σε εκλογές, όχι σε συγκυβέρνηση"

Σειρά κατ’ ιδίαν συναντήσεων είχε ο Πρωθυπουργός την Τρίτη με υπουργούς – μέλη της κυβερνητικής επιτροπής

Polls and downgrade are tightening the noose
Σειρά κατ’ ιδίαν συναντήσεων είχε ο Πρωθυπουργός το μεσημέρι της Τρίτης με υπουργούς – μέλη της κυβερνητικής επιτροπής. Αρχικά συναντήθηκε με τον υπουργό Yγείας κύριο Ανδρέα Λοβέρδο, στη συνέχεια με την Άννα Διαμαντοπούλου και λίγο αργότερα με τον κ. Σκανδαλίδη, τον κ. Καστανίδη και τον κ. Ραγκούση.

Ο κύριος Παπανδρέου διεμήνυσε σε αυτές τις συναντήσεις πως οι εκλογές θα γίνουν το 2013 και η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία. Επίσης απέρριψε τα σενάρια τόσο της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών όσο και της συγκυβέρνησης όσο η ΝΔ αρνείται μια τέτοια προοπτική.

Ο κύριος Παπανδρέου ανέλυσε στους υπουργούς τα σενάρια που έχουν μπει στο τραπέζι και που συζητούνται αυτές τις ημέρες από τους Ευρωπαίους ηγέτες για να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη που έχει επίκεντρο την Ελλάδα. Είχε προηγηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα διαμαρτυρία από κορυφαίους υπουργούς πως δεν ενημερώνονται.

Σε συζητήσεις που είχαν αρκετοί από αυτούς με δημοσιογράφους δήλωσαν πως βρίσκονται στο …σκοτάδι! Με τις νέες αυτές συναντήσεις, ο κύριος Παπανδρέου προσπαθεί να αλλάξει αυτό το κλίμα αλλά και να ακούσει την άποψη των μελών της κυβερνητικής επιτροπής.

Κλείσιμο
www.twitter.com/andreasbelegris
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης