Παπαρήγα: «Να τους κουρέψει ο λαός το πολιτικό μπόι»

Παπαρήγα: «Να τους κουρέψει ο λαός το πολιτικό μπόι»

«Το κούρεμα είναι κάτι που είχε προδιαγραφεί εδώ και δύο χρόνια. Για μας ήταν πασίγνωστο. Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι να τους κουρέψει ο λαός το πολιτικό μπόι, να τους αφαιρέσει την πολιτική δύναμη».

Παπαρήγα: «Να τους κουρέψει ο λαός το πολιτικό μπόι»
«Το κούρεμα είναι κάτι που είχε προδιαγραφεί εδώ και δύο χρόνια. Για μας ήταν πασίγνωστο. Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι να τους κουρέψει ο λαός το πολιτικό μπόι, να τους αφαιρέσει την πολιτική δύναμη. Αν δε γίνει αυτό η επόμενη δεκαετία θα είναι τραγική» δήλωσε από τη Λαμία, η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης για την πολιτική αποκατάσταση του Άρη Βελουχιώτη από την κεντρική επιτροπή του κόμματος, η κ. Παπαρήγα μίλησε για «τσεκούρωμα των δικαιωμάτων του λαού και σε μια μελετημένη ζημιά του κεφαλαίου που θα ανακτήσει τα κέρδη του στις πλάτες και στα λείψανα του λαού».

Τόνισε ότι το ΚΚΕ είναι πανέτοιμο για τις εκλογές σημειώνοντας ωστόσο ότι με τις εκλογές «επιδιώκουν να διαμορφωθεί μια κυβέρνηση συναίνεσης ενάντια στο λαό». Εμείς, υπογράμμισε, «με τις εκλογές επιδιώκουμε ο λαός να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα. Και πρέπει να σας πω πως η πάλη κατά του κουρέματος και των συνεπειών, χωρίς συμπόρευση, συμπαράταξη με το ΚΚΕ δεν γίνεται».

Κλείσιμο
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης