Ο Μ. Όθωνας εξηγεί γιατί προσέφυγε στη δικαιοσύνη

Ο Μ. Όθωνας εξηγεί γιατί προσέφυγε στη δικαιοσύνη

"Η στάση ανοχής και κακώς εννοούμενου πολιτικού καθωσπρεπισμού σε τέτοιου είδους επιθέσεις είναι λάθος" δηλώνει μεταξύ άλλων ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη Μ.Όθωνας

Ο Μ. Όθωνας εξηγεί γιατί προσέφυγε στη δικαιοσύνη
"Η στάση ανοχής και κακώς εννοούμενου πολιτικού καθωσπρεπισμού σε τέτοιου είδους επιθέσεις είναι λάθος" δηλώνει μεταξύ άλλων ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη Μ.Όθωνας εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους προσέφυγε στη δικαιοσύνη μετά το περιστατικό της ρήψης αβγού στο κεφάλι του από διαμαρτυρόμενη γυναίκα στο Ρέθυμνο.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης:

"Η έκφραση αντίθεσης και διαμαρτυρίας στην εκάστοτε κυβερνητική πολιτική είναι όχι μόνο θεμιτή, αλλά αποτελεί και θεμελιώδες δικαίωμα κάθε πολίτη. Δεν μπορεί όμως σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως πολιτική άποψη ή διαμαρτυρία η κάθε μορφής λεκτική βία ή χειροδικία. Την αντίληψη ότι ο καθένας αυθαιρέτως θεωρεί ότι η πολιτική του διαφωνία παράγει δίκαιο, το οποίο απονέμει με συνοπτικές διαδικασίες στη μέση του δρόμου, δεν την αντέχει ούτε η κοινωνία μας, ούτε η λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος".
Κλείσιμο



Διαβάστε περισσότερα από το flashnews.gr εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης