Βαράνε το σαμάρι, τον Σαμαρά και τα ΜΜΕ!

Βαράνε το σαμάρι, τον Σαμαρά και τα ΜΜΕ!

Ο κόσμος υποφέρει σαν το υποζύγιο, αλλά εξαντλείται η «γαϊδουρινή» υπομονή του

Βαράνε το σαμάρι, τον Σαμαρά και τα ΜΜΕ!
Σφοδρή επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων που προέβη μετά τη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής την Κυριακή.

Ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για οδυνηρή έκπληξη που ένιωσε ακούγοντάς τον πρόεδρο της ΝΔ από την Θεσσαλονίκη να εξαγγέλλει όσα εξήγγειλε την στιγμή που είχε αναλυτική ενημέρωση από τον ίδιο για την σοβαρότητα της κατάστασης.

«Εάν πιστεύει ο κ. Σαμαράς ότι μπορεί να πάει και να γοητεύσει τους συνομιλητές του, με τις προτάσεις του για μείωση της φορολογίας, νομίζω ότι δεν έχει καθαρή εικόνα για το τι συμβαίνει. Υπονομεύει την αξιοπιστία της χώρας με εύκολα λόγια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε επίθεση και στα ΜΜΕ αλλά και σε επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς κτλ για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «όλο αυτό το κλίμα μετατρέπεται σε επιχειρήματα κατά της Ελλάδας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης