Επίσκεψη υπηρεσιακού υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη ΓΑΔΑ: «Το κράτος έχει συνέχεια» το μήνυμά του με αποδέκτες αστυνομικούς

Επίσκεψη υπηρεσιακού υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη ΓΑΔΑ: «Το κράτος έχει συνέχεια» το μήνυμά του με αποδέκτες αστυνομικούς

Το κατώφλι του κτιρίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής πέρασε ο Χαράλαμπος Λαλούσης - Τον συνόδευε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Λάζαρος Μαυρόπουλος

5902743
Επίσκεψη στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πραγματοποίησε σήμερα ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπος Λαλούσης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Σκοπός της επίσκεψης του υπουργού ήταν να ενημερωθεί για τις επιχειρησιακές δράσεις της ΕΛΑΣ στην καθημερινή μάχη που δίνουν κατά της εγκληματικότητας, αλλά και για να στείλει το μήνυμα ότι τίποτα δεν αλλάζει μέχρι να αναδειχθεί η νέα κυβέρνησης από τις ερχόμενες εκλογές.

Αυτό, εξάλλου, τόνισε ο κ. Λαλούσης, αφού ευχαρίστησε τους αξιωματικούς της ΓΑΔΑ για το έργο τους και τους ζήτησε να παραμείνουν σε εγρήγορση, καθώς, όπως είπε, το κράτος έχει συνέχεια και για το λόγο αυτό έχουν καθήκον να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους κατά τον καλύτερο τρόπο προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εστίασε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του στους τομείς της ασφάλειας των τουριστών, στην αντιμετώπιση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, την οδική ασφάλεια και την παραβατικότητα, αλλά και την προστασία των ανηλίκων. Ο κ. Λαλούσης ανέφερε ότι η εικόνα της Αστυνομίας έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και είναι ανάγκη οι προσπάθειες αυτές να συνεχιστούν.



Ειδήσεις σήμερα:

Αλέξης Γεωργούλης: Άρση ασυλίας ψήφισε η νομική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τις καταγγελίες Χρονοπούλου

Θεσσαλονίκη: Θετικά μηνύματα για την υγεία της εθελόντριας ερπετολόγου - Πώς σώθηκε

Πύργος: «Πήγα να της φτιάξω γάλα και μέχρι να γυρίσω είχε εξαφανιστεί» λέει η μητέρα της δίχρονης που βρέθηκε νεκρή

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης