Εκλογές 2023, ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε υποψήφιος βουλευτής στη Φθιώτιδα - Είχε γράψει «όταν σε φτύνουν δεν βρέχει»

Εκλογές 2023, ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε υποψήφιος βουλευτής στη Φθιώτιδα - Είχε γράψει «όταν σε φτύνουν δεν βρέχει»

Ο Νίκος Πάπουτσας φέρεται να ζήτησε και να διαγραφεί από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

papoutsas-lamia2
Την παραίτησή του τόσο από τη Νομαρχιακή Επιτροπή όσο και από απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την απόφαση του να μην συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιουνίου γνωστοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Πάπουτσας.

Οι προθέσεις του Νίκου Πάπουτσα, ο οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος Λαμίας, είχαν φανεί από την επομένη των εκλογών της 21ης Μαϊου, όταν σε ανακοίνωσή του σημείωνε χαρακτηριστικά «εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βρει το δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».

Η ανάρτηση του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ

papoutsas-lamia


«H ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήταν συντριπτική. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο ούτε για μένα προσωπικά. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου, που μαζί δώσαμε έναν αγώνα τίμιο και αξιοπρεπή, μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και εξαρτήσεις. Κυρίως όμως ευχαριστώ όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους. Παραμένω ενεργός πολίτης της Λαμίας και μάχιμος δικηγόρος. Εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βρει το δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».

Για την επιστολή του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ενημερώθηκε και η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος που συνεδρίασε χθες, Δευτέρα, με διευρυμένη σύνθεση.

Κλείσιμο
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του κ. Πάπουτσα στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ειδήσεις σήμερα:

«Τον έβλεπα στο νερό με κεραυνούς γύρω» - Αυτόπτης μάρτυρας για τον τραγικό θάνατο τουρίστα στη Ρόδο

«Έκανα σαρδάμ» λέει τώρα η Χρονοπούλου μετά τη δήλωσή της για αυξήσεις φόρων από το ΠΑΣΟΚ

Εξαγριωμένος σύντροφος διαγωνιζόμενης συντρίβει το στέμμα της νικήτριας σε καλλιστεία ΛΟΑΤΚΙ στη Βραζιλία – Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης