Ο Αντώναρος ξαναχτυπά: «Ποιος είπε ότι αποχωρώ;» γράφει σε νέα ανάρτησή του

Ο Αντώναρος ξαναχτυπά: «Ποιος είπε ότι αποχωρώ;» γράφει σε νέα ανάρτησή του

Όλοι θα δώσουμε το νέο αγώνα, γράφει στο twitter

antonaros
«Ξαναχτυπά» ο Ευάγγελος Αντώναρος μετά την ανάρτησή του στο Twitter για το πώς περνά στο «νησί της Αποκάλυψης» αλλά και τις... ευχές για καλή επιτυχία στη νέα εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί όπως λέει «έχουν ένα δύσκολο έργο μπροστά τους».

Το απόγευμα της Κυριακής σε ανάρτησή του τόνισε ότι κάποιοι το βρίσκουν περίεργο που ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε «περίεργο θα ήταν να μην τους ευχηθώ. Τη στιγμή που όλοι θα δώσουμε, ο καθένας με τις δυνάμεις του, τον αγώνα που επιβάλλεται για τις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου».

Την ίδια ώρα, κάτω από την ανάρτηση χρήστης του Twitter σχολίασε: «Μην αποχωρείτε! Σας χρειαζόμαστε..», με τον Ευάγγελο Αντώναρο να απαντά: Μα  ποιος είπε οτι αποχωρώ;;;

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εκλογική Επιτροπή του Συριζα ΠΣ και κάποιοι το βρίσκουν περίεργο. Περίεργο θα ήταν να μην τους ευχηθώ. Τη στιγμή που όλοι θα δώσουμε, ο καθένας με τις δυνάμεις του, τον αγώνα που επιβάλλεται για ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ. Με επικεφαλής τον Αλέξη».

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι μετά τη χθεσινή δημοσίευσή του με την οποία ο Ευάγγελος Αντώναρος ενημέρωνε πως μεταβαίνει στο «νησί της Αποκάλυψης», σήμερα έδωσε την πρώτη αναφορά για το πώς περνά ενώ αποκάλυψε πως θα κάνει διακοπές τουλάχιστον μίας εβδομάδας την ώρα μάλιστα που ξεκινά από αύριο η προεκλογική περίοδος…

«Ένα μέρος του παραδεισένιου μου κήπου στην Πάτμο. Δίπλα στην αύρα του Αιγαίου. Μου είχε λείψει. Απολαμβάνω την ηρεμία. Τη γαλήνη. Την ευκαιρία να σκέφτεσαι πεντακάθαρα. Με ρωτούν οι φίλοι πόσο θα μείνω. Δεν ξέρω ακόμη. Μία εβδομάδα το λιγότερο» έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη του ανάρτηση την οποία συνοδεύει με μία φωτογραφία του κήπου του.


Ελάχιστα λεπτά μετά, όμως, ο κ. Αντώναρος επανήλθε με πιο πολιτική σκοπιά και ευχήθηκε… καλή επιτυχία στη νέα εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί όπως λέει «έχουν ένα δύσκολο έργο μπροστά τους».

Δείτε την ανάρτησή του:


Ειδήσεις σήμερα:

Τρίτη φορά «Σουλτάνος» ο Ερντογάν - Πώς ο «νέος αιώνας» της Τουρκίας νίκησε την ακρίβεια

Εκλογές στην Τουρκία: Υποστηρικτές του Ερντογάν πανηγυρίζουν μέσα στην Αγία Σοφία

Η «χρυσοδάκτυλη» γυναίκα με τα μαύρα που άρπαζε χρυσές αλυσίδες από ηλικιωμένους - Έχει 20 κλοπές στο «ιστορικό»

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης