Μιθριδάτης: «Κορόιδευε» τα αγγλικά του Τσίπρα - Τα σεξιστικά σχόλια στο twitter

Μιθριδάτης: «Κορόιδευε» τα αγγλικά του Τσίπρα - Τα σεξιστικά σχόλια στο twitter

Δείτε τις αναρτήσεις που μάλλον θέλει να ξεχάσει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

mithridatis
O Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου είναι πλέον υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στο Νότιο Τομέα. Την ανακοίνωση έκανε το Σάββατο με ανάρτηση του ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο ερμηνευτής, που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο χιπ χοπ συγκρότημα Ημισκούμπρια, είναι λάτρης του twitter. Δημοσιεύει συχνά τις σκέψεις του και αυτό έκανε από τον Ιανούαριο του ΄10 όταν και άνοιξε τον λογαριασμό του.

Ωστόσο, το '11 «κορόιδευε» τα αγγλικά του Αλέξη Τσίπρα. Άλλες φορές χρησιμοποιούσε χυδαίες εκφράσεις επιτιθέμενος στην Άνγκελα Μέρκελ, ενώ προηγούμενα tweet του ήταν μια ωδή στον σεξισμό.

Οι αναρτήσεις  του Μιθρδάτη:

kalo-m__n_-mithrida
mithdridatis-xana-montana
mithridatis-12-tsiprouleto
mithridatis-agglika-tsipra
mithrida-m___i-tropaio-2
mithridatis-2011

Ο Zhukov τρολάρει την επιλογή Μιθριδάτη με ένα tweet

Με ανάρτησή του ο γνωστός Zhukov του Τwitter τρολάρει την ένταξη του Μιθριδάτη Χατζηχατζόγλου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανεβάζοντας τη φωτογραφία από τη συνάντηση Μιθριδάτη-Τσίπρα αλλά και μία παλαιότερη από ανάρτηση πoυ είχε κάνει ο ερμηνευτής, ο Zhukov σχολιάζει τα εξής: «Δηλαδή ποιος να το περίμενε ότι ένας συρφετός ηλιθίων, ρατσιστών, κατάδικων, χουντικών και φασιστών, τελικά θα μάζευε και σεξιστές. Αναπάντεχο».
Το θέμα σχολίασαν και άλλοι χρήστες του twitter με ανάλογες αναρτήσεις.
Κλείσιμο

ΝΔ για Μιθριδάτη: Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει πάντα χώρος για ομοφοβικές και χυδαία σεξιστικές συμπεριφορές

Την προσχώρηση του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ κριτικάρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, η οποία στέκεται και σε συγκεκριμένα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς ο ερμηνευτής.  «Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα "στραβά μάτια"';» προσθέτει η ανακοίνωση. 

Συγκεκριμένα, αναφέρεται: 

«O κ. Τσίπρας ανακοίνωσε με πανηγυρικό τόνο χθες την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύοντας τη στράτευση του εδώ και καιρό κάτω από τις κομματικές του σημαίες. Για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα "στραβά μάτια"';»

Ειδήσεις σήμερα

Δικαστές: Δεν υπήρχε σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. όταν έδινε οδηγίες στην ομάδα ΔΙΑΣ να καταδιώξει μέλη της ρωσικής μαφίας στου Ρέντη

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών: Άφησε γυναίκα να πεθάνει, κανείς δεν ενημερώθηκε

Τρεις θάνατοι από στρεπτόκοκκο στη χώρα μας - Τι λένε οι ειδικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης