Υπό παραίτηση από το ευρωκοινοβούλιο ο Ανδρουλάκης μετά τον προσδιορισμό των εκλογών - Τον αντικαθιστά ο Νίκος Παπανδρέου

Υπό παραίτηση από το ευρωκοινοβούλιο ο Ανδρουλάκης μετά τον προσδιορισμό των εκλογών - Τον αντικαθιστά ο Νίκος Παπανδρέου

Λόγω του Πάσχα Καθολικών και Ορθοδόξων, η διαδικασία θα διαρκέσει ως τα τέλη Απριλίου

Nick29-03
Αρχισε ο Νίκος Ανδρουλάκης τις διαδικασίες για την παραίτησή του από τη θέση του ευρωβουλευτή, μετά από τον προσδιορισμό της ημερομηνίας των εθνικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του από το ευρωκοινοβούλιο έχει μια σημαντική γραφειοκρατική διαδικασία που παίρνει αρκετό χρόνο. Για αυτόν τον λόγο, ο κ. Ανδρουλάκης απέστειλε χθες το βράδυ την επιστολή στα αρμόδια όργανα του ευρωκοινοβουλίου, αφού σε λίγες μέρες θα είναι κλειστό λόγω του Πάσχα των καθολικών ενώ λίγο αργότερα είναι και το Πάσχα των Ορθοδόξων. Η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί προς το τέλος του Απριλίου. Έως τότε, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι τύποις ευρωβουλευτής. 

Την θέση του, όπως είναι γνωστό, πρόκειται να καταλάβει ο Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος θα είναι ουσιαστικά ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή, καθώς η Εύα Καϊλή παραμένει υπο κράτηση για το Qatargate. 


Ειδήσεις σήμερα:

Οι γέφυρες του Ρικάρντο Μοράντι: Στη Γένοβα γκρεμίστηκε, στα Σέρβια έκλεισε

Ο Ραγκούσης έχτισε βίλα με δάνειο για τρίτεκνους στην Πάρο - «Το δικαιούνταν η σύζυγός μου»

Λιάνης... όπως Μικρούτσικος: «Η Βουγιουκλάκη άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης