Νάσος Αθανασίου: Τη διαγραφή του ζητά η ΝΔ μετά την αθλιότητα για Μητσοτάκη και Τέμπη

Νάσος Αθανασίου: Τη διαγραφή του ζητά η ΝΔ μετά την αθλιότητα για Μητσοτάκη και Τέμπη

«Ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ

athanasiou-main
Με μια σκληρή ανακοίνωση σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία τις τοποθετήσεις του Νάσου Αθανασίου σε πρωινή εκπομπή.

Η Νέα Δημοκρατία, ουσιαστικά, ζητάει τη διαγραφή του κ. Αθανασίου, λέγοντας ότι «ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται. Σε ένα κανονικό κόμμα ο βουλευτής Ν. Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται. Σε ένα κανονικό κόμμα ο βουλευτής Ν. Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της.

Τι είπε ο Νάσος Αθανασίου:

Mιλώντας σε εκπομπή του Action 24, ο κ. Αθανασίου αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, επικαλούμενος κάτι που... άκουσε, όπως είπε, και θέλησε να «μοιραστεί» με τους παρουσιαστές και τους τηλεθεατές.

«Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης» είπε ο βετεράνος δημοσιογράφος και νυν πολιτικός, για να προκαλέσει αντιδράσεις στο πάνελ, ότι αυτό που ανέφερε, ήταν «πολύ βαρύ».

Πώς δικαιολογήθηκε ο κ. Αθανασίου; Ισχυρίστηκε ότι το χρησιμοποίησε ως παράδειγμα, για να δείξει ότι, «στου κακού τη σκάλα, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος, τότε μπορείς να κατέβεις κι εσύ».

Σε ανάρτησή του, αργότερα μέσα στην ημέρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι διαστρεβλώθηκαν όσα είπε. Πρόσθεσε ότι ανέφερε τι είχε ακούσει στα πλαίσια μιας συζήτησης για την τραγωδία στα Τέμπη και ότι έφερε το εν λόγω παράδειγμα ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Κλείσιμο
Όταν ένα παιδί χάνει πατέρα, λέγεται ορφανό. Όταν ένας πατέρας χάνει το παιδί του λέγεται Μητσοτάκης


Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο και ατελείωτη ουρά για μία μερίδα μπακαλιάρο στη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

«Πυροβόλησε τα παιδιά από τα 5 μέτρα», λέει οικογενειακός φίλος των 16χρονων στο Λαγονήσι

Πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη στη Βουλή μετά τη σύγκρουση για τον «άγνωστο Χ πρωθυπουργό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης