Τσίπρας για 25η Μαρτίου: Σήμερα είναι μέρα περηφάνιας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες

Τσίπρας για 25η Μαρτίου: Σήμερα είναι μέρα περηφάνιας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες

Στη Τήλο για την 25η Μαρτίου ο Τσίπρας - Η ανάρτησή του

atsipras
«Σήμερα είναι μέρα περηφάνιας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες όπου γης», αναφέρει σε δήλωση του ο Αλέξης Τσίπρας για την 25η Μαρτίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Τήλο, για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου. Το πρωί του Σαββάτου, επισκέφθηκε κατοίκους της περιοχής σε τοπικό καφενείο, όπου συνομίλησε αρκετή ώρα μαζί τους.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου:

«Σήμερα είναι μια μέρα περηφάνιας για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα όπου γης. Από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα σήμερα γιορτάζουμε περήφανοι.

Είναι όμως και μια μέρα περισυλλογής, μια μέρα για να σκεφτούμε για την πατρίδα που θέλουμε και μας αξίζει.

Μας αξίζει μια καλύτερη πατρίδα και μπορούμε να τη διεκδικήσουμε. Με περισσότερη δημοκρατία και ισότητα, με περισσότερη αλήθεια και δικαιοσύνη. Με ένα κράτος αξιοκρατικό που θα προσφέρει ασφάλεια στον πολίτη.

Αυτή η Ελλάδα που μας αξίζει είναι μια Ελλάδα που μπορούμε να την πετύχουμε αν όλοι οι Έλληνες μαζί αναλογιστούμε σε πόσες δύσκολες στιγμές οι πρόγονοι μας πέτυχαν το ακατόρθωτο.

Κλείσιμο
Και εμείς μπορούμε να πετύχουμε αυτό που μας πρέπει. Για μια καλύτερη πατρίδα για μια καλύτερη Ελλάδα».

Στο μήνυμα του με φόντο το Αιγαίο, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει:

Σήμερα είναι μέρα περηφάνιας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες όπου γης.
Είναι όμως και μέρα περισυλλογής.
Για το τι έχουμε και τι μας πρέπει.
Γιατί οι λαοί που παύουν να αγωνίζονται είναι καταδικασμένοι σε μαρασμό.
Δικαιούμαστε μια καλύτερη πατρίδα.
Και θα την αποκτήσουμε.

@atsipras #Τσίπρας #fyp #tiktokgreece #Τήλος #25ηΜαρτίου ♬ πρωτότυπος ήχος - Αλέξης Τσίπρας


Μετά την παρέλαση ο κ. Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Τήλου και συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους. Το ενδιαφέρον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κίνησε ένας μαθητής με έντονο ενδιαφέρον για την πολιτική, ο οποίος είπε στον κ. Τσίπρα ότι “στην ιστορία της χώρας μας, η χώρα προόδευσε όταν στηρίζονταν οι αδύναμοι και οι φτωχοί, με αποτέλεσμα να ανθίζει το εμπόριο και η γεωργία” και μάλιστα ρώτησε τον κ. Τσίπρα για τον πληθωρισμό με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να του εξηγεί ότι “όταν οι τιμές στο ρεύμα, στο σούπερ μάρκετ, στην βενζίνη ανεβαίνουν και οι μισθοί παραμένουν σταθεροί ή αυξάνονται λιγότερο από τις τιμές υπάρχει πρόβλημα” προσθέτοντας “και άρα τι πρέπει να κάνουμε; Το είπες μόνος σου. Να στηρίξουμε τους αδύναμους”.

Στην συνέχεια, ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στο στρατόπεδο της Τήλου, χαιρέτησε τους ανθρώπους των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν στο νησί, μόνιμους και στρατεύσιμους, συνομίλησε μαζί τους και ευχήθηκε χρόνια πολλά. Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι “είμαστε πολύ περήφανοι που είστε εδώ, αφοσιωμένοι στην πατρίδα. Σε μια ακριτική περιοχή, όπως σε κάθε ακριτική περιοχή της χώρας” και πρόσθεσε ότι “οι ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας, άνδρες και γυναίκες που υπηρετούν, είτε μόνιμοι είτε στρατεύσιμοι, είναι αυτοί που προασπίζουν το πιο σημαντικό ιδανικό, την ελευθερία μας, την ακεραιότητα της πατρίδας μας”. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να γνωρίσει έναν στρατιώτη με καταγωγή από την Ινδία όπου του είπε “Είναι τιμή μας που υπηρετείς την πατρίδα μας”. Απευθυνόμενος στην συνέχεια ο κ. Τσίπρας στο μόνιμο προσωπικό υπογράμμισε ότι “η Πολιτεία πρέπει να κάνει ακόμη περισσότερα, προκειμένου να φροντίσει, ώστε και οι συνθήκες δουλειάς και αφοσίωσης σας στην πατρίδα να είναι οι καλύτερες δυνατές και οι δυνατότητες όσον αφορά την μέριμνα για το προσωπικό να είναι ακόμη περισσότερες, καθώς το πιο σημαντικό όπλο είναι το ανθρώπινο δυναμικό”.

Τέλος, ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Κέντρο Κυκλικής Καινοτομίας Τήλου και να ενημερωθεί αναλυτικά για όλη τη διαδικασία που ακολουθείται και τις εργασίες που γίνονται βήμα προς βήμα και έχουν οδηγήσει την Τήλο να είναι πρωτοπόρος στην ανακύκλωση και στην επίτευξη του στόχου για μηδενικά απόβλητα.
Ειδήσεις σήμερα:

Σοκαρισμένη η Νικολούλη στο «Φως στο τούνελ» - «28 χρόνια δεν το έχω ξαναδεί»

«Είπα το αυτονόητο. Δεν δήλωσα ενδιαφερόμενος» λέει ο Βενιζέλος για το πρόσωπο που θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός

Πυροβολισμοί στη Βούλα: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που τραυμάτισαν 16χρονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης