Λοβέρδος: Η κυβέρνηση απέτυχε στον τομέα της αξιολόγησης

Λοβέρδος: Η κυβέρνηση απέτυχε στον τομέα της αξιολόγησης

Επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

5777351
Για αποτυχία της κυβέρνησης στις βασικές της προεκλογικές δεσμεύσεις μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Ολομέλεια της Βουλής λίγες ώρες μετά το αιχμηρό σχόλιο που εξέδωσε η Χαριλάου Τρικούπη εναντίον του για ταύτιση πολιτικών απόψεων με κεντρικά στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής σημείωσε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση «έχετε αποτύχει. Δεν λέω ότι είστε κυβέρνηση με 100% αποτυχίες. Φαίνεται από την στάση που έχουμε κρατήσει σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και σε κάποια νομοσχέδια. Στα άλλα βασικά όμως έχετε αποτύχει. Για παράδειγμα στην αξιολόγηση».

«Μας ρωτούν για τους δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη και τον κυρ Βασίλη. Είχατε προτάξει την αξιολόγηση. Η συνέντευξη του πρωθυπουργού ήταν αμίμητη ότι θα αξιοποιηθεί η τεχνογνωσία της ΕΕ μετά από 4 χρόνια κυβέρνησης. Η αξιολόγηση που υποσχεθήκατε και δεν υπάρχει είναι απ' τα βασικά αίτια για ότι έγινε», πρόσθεσε.




Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα, δεν ξέρω ποιες είναι οι κοπέλες που έκαναν αυτή τη ζημιά» λέει η μητέρα του προπονητή-βιαστή

«Ψιλομένουμε μαζί» - Ο Πέτρος Λαγούτης μιλά για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ

«Ο Τραμπ δημιούργησε την ψευδή εντύπωση ότι θα συλληφθεί» υποστηρίζει η Εισαγγελία του Μανχάταν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης