ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Γράψε- σβήσε για τις λίστες των υποψηφίων σε όλη τη χώρα

ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Γράψε- σβήσε για τις λίστες των υποψηφίων σε όλη τη χώρα

Στόχος του Νίκου Ανδρουλάκη η ενίσχυση της Αττικής με δυνατά ονόματα, καθώς το ΠΑΣΟΚ διατηρεί μονοψήφια ποσοστά στα γκάλοπ - Σε ποιες περιοχές κατεβαίνει ο πρόεδρος, τα «μπρα ντε φερ» μεταξύ στελεχών και ποιοι ακούγονται για το Επικρατείας

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
pasok-xr
Ενα δύσκολο παζλ «ανακαλύπτει» στα χέρια της η Χαριλάου Τρικούπη και ειδικά τα στελέχη που έχουν αναλάβει να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ σε κάθε εκλογική περιφέρεια. Στόχος του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ (έχει δώσει σχετικές οδηγίες στον Ανδρέα Σπυρόπουλο) είναι, εκτός από τη διαχείριση αποχώρησης-απόρριψης υποψηφίων, να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια στην Αττική, όπου το ΠΑΣΟΚ διατηρεί μονοψήφια ποσοστά στα γκάλοπ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει επαφές αυτή την εβδομάδα με πιθανούς υποψηφίους. Στη μάχη -ίσως μέσω του Επικρατείας- μπαίνουν ο γραμματέας, ο Δημήτρης Μάντζος, ο Παναγιώτης Δουδωνής και άλλοι του στενού πυρήνα. Για το Επικρατείας συζητείται, μεταξύ άλλω,ν η υποψηφιότητα του συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κατέβει στην Αττική (το πιθανότερο στα Νότια), στο Ηράκλειο Κρήτης και σε μία ακόμη περιφέρεια (ίσως στη Θράκη).

ΑΤΤΙΚΗ

Α’ Αθήνας: Ο Κώστας Σκανδαλίδης διεκδικεί δυναμικά την επανεκλογή του. Στη μάχη της Αθήνας ο Παύλος Γερουλάνος, ο Δημήτρης Οικονόμου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρωξάνη Μπέη και Γιώργος Αποστολόπουλος, o Γιώργος Γιάνναρος, η Πόπη Γιαννοπούλου, ο Μάνος Επιτροπάκης, η Ζαχαρούλα Μουκριώτου κ.ά.

Νότια Αθήνα: Η βουλευτής Τόνια Αντωνίου κατεβαίνει στη μάχη και τη βασική τριάδα του άκρως ανταγωνιστικού ψηφοδελτίου συμπληρώνουν ο Παύλος Χρηστίδης και ο Στέφανος Ξεκαλάκης. Υποψήφιος λέγεται ότι θα είναι εκ νέου ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου, ενώ στο ψηφοδέλτιο του Νότου θα είναι επίσης η Μαρία Τσέλιου (δικηγόρος), η Αναστασία Σιμητροπούλου (αναπληρώτρια Επικοινωνίας), η Κατερίνα Βαλαβάνη, ο Γιάννης Αμοιρίδης, ενδεχομένως ο γνωστός τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης και ο τοπογράφος Μιχάλης Καλογιαννάκης.

Βόρεια Αθήνα: Βέβαιη θεωρείται, σύμφωνα με αρκετά στελέχη, η επανεκλογή του υποψήφιου για την ηγεσία και νυν βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδου, ενώ έντονη κινητικότητα καταγράφει η πρώην βουλευτής Μιλένα Αποστολάκη. Υποψήφιες θα είναι επίσης η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Εφη Χαλάτση. Στη μάχη των βορείων προαστίων και ο γνωστός δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο Παναγιώτης Βλάχος (στα της επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ), ο νυν δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, η Ρένια Ζαρκαδούλια (από τη νέα γενιά), ο Παναγιώτης Γκανιάτσος, ο Γιάννης Πούπκος κ.ά.

Δυτική Αθήνα: Στην περιοχή εξελίσσεται ένα σκληρό μπρα ντε φερ μεταξύ της βουλευτή Νάντιας Γιαννακοπούλου και του Μιχάλη Καρχιμάκη. Υποψήφιοι θα είναι επίσης οι Ηρακλής Δρούλιας, Θανάσης Κατερινόπουλος, Θανάσης Βαθειώτης κ.ά.

Ανατολική Αττική: Στην πρώτη γραμμή μπαίνει ο πρώην γραμματέας επί Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Χριστοδουλάκης. Στέλεχος από τις νεότερες γενιές είναι και ο Γιάννης Σμέρος (περιφερειακός σύμβουλος) και η δικηγόρος Βάσια Αναστασίου. Υποψήφιοι θα είναι ακόμη ο Παντελής Ασπραδάκης (μέλος της Κ.Ε.), ο Μιλτιάδης Νεκτάριος, η Σόφη Κατσίγιαννη, ο Σπύρος Βρεττός, ο Λάζαρος Καραούλης, ο Σωτήρης Ζώτος, ο Χρήστος Ξενοκώστας.

Δυτική Αττική: Ακούγονται τα ονόματα του Αγγελου Λιόση, του Δημήτρη Στάμου (δημοσιογράφος από την Ανανεωτική Αριστερά), της Μαργαρίτας Ακαμνιωτάκη κ.ά.

Α’ Πειραιά: Η απώλεια μιας έδρας λόγω της νέας απογραφής δυσκολεύει περαιτέρω το παζλ -όσον αφορά την εκλογή βουλευτή- για το ΠΑΣΟΚ. Η δήλωση του Λευτέρη Χρυσοφάκη ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του προκάλεσε την οργή της Χαριλάου Τρικούπη - στελέχη της υποστήριζαν ότι είχε ήδη μπει «κόφτης» στην κάθοδό του. Το σίγουρο είναι ότι ο πρώην βουλευτής και νυν αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρύδης θα παραμείνει στα αυτοδιοικητικά και ότι κρούση έχει δεχθεί ο Παναγιώτης Φασούλας. Υποψήφιοι θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η στενή συνεργάτιδα του Ν. Ανδρουλάκη Μάρα Κουκουδάκη, ο Βασίλης Κατσαφάδος, η Κατερίνα Βουρεξάκη, ο Ανδρέας Βροντάκης κ.ά.

Β’ Πειραιά: θα είναι υποψήφιοι οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Δημήτρης Κατσικάρης, Λεωνίδας Αθανασιάδης, Γιάννης Τσούτσιας, Μαρία Γιαννακάκη κ.ά. Δεν αποκλείεται να είναι τελικά υποψήφιος και ο Χρήστος Σαλαλές.

Α’ Θεσσαλονίκης: Ο υποψήφιος για την ηγεσία και νυν βουλευτής Χάρης Καστανίδης θεωρείται κορυφαία δύναμη της Θεσσαλονίκης, ενώ με ισχυρές δυνάμεις κατεβαίνει ο στενός συνεργάτης του Ν. Ανδρουλάκη Αντώνης Σαουλίδης. Στο ψηφοδέλτιο είναι πολύ πιθανό να «εισβάλει» η εκ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Λάσπα - τοπικά στελέχη συζητούσαν με ενδιαφέρον ότι επέλεξε να περάσει τις γιορτές στον τόπο καταγωγής της. Υποψήφιοι θα είναι επίσης, μεταξύ άλλων, η εκ της νέας γενιάς Πέννυ Δαλαμπούρα, ο Νίκος Ξυλούρης, ο Πέτρος Λεκάκης, ο Γιάννης Μαγκριώτης, ο ανδρουλακικός Γιώργος Πινακίδης αν δεν κατέβει στα αυτοδιοικητικά κ.ά.

Β’ Θεσσαλονίκης: Ο Γιώργος Αρβανιτίδης (νυν βουλευτής) διεκδικεί την επανεκλογή του έχοντας απέναντί του τους ανδρουλακικούς Θανάση Γλαβίνα και Κώστα Πετρίδη (αναπτύσσεται κόντρα μεταξύ τους), τον Μιχάλη Πάππου, τον Γιάννη Μπατζαρακίδη (αντιδήμαρχος Χαλκηδόνας) κ.ά.
dimoskopisi_ekloges_xr

Εβρος: Αναμένουν άνοδο των ποσοστών στην ακριτική περιοχή, όπου θα είναι υποψήφιοι ο Σταύρος Βαβίας, ο Λευτέρης Χαμαλίδης, η Δροσιά Μουλατζίδου κ.ά.

Ροδόπη: Εκτός από τον νυν βουλευτή Ιλχάν Ιλχάν, θα διεκδικήσει εκ νέου έδρα ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής. Υποψήφιοι θα είναι ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Νίκος Σωτηρακόπουλος, η Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο Γιώργος Μανανάς κ.ά.

Ξάνθη: Υποψήφιος θα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Οδυσσέας Βουρβουκέλης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο της οινοποιίας και στην περιφέρεια ως εκλεγμένος σύμβουλος, ο βουλευτής Μπουρχάν Μπαράν κ.ά. Δεν θα είναι υποψήφιος ο γνωστός δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος στον οποίο έγινε κρούση - δεν έχει κλείσει η υποψηφιότητα του Φώτη Καραβασίλη.

Καβάλα: Μάχη αναμένεται μεταξύ του πρώην βουλευτή Δημήτρη Παπουτσή και του αντιδήμαρχου Λεωνίδα Παππά. Οι μονομάχοι της Καβάλας είναι δικηγόροι.

Δράμα: Ισχυρές δυνάμεις διατηρεί στην περιοχή η νυν βουλευτής Χαρά Κεφαλίδου, ενώ σκληρή μάχη για την έδρα θα δώσουν επίσης οι Τάσος Νικολαΐδης (πολιτικός μηχανικός), Δαμιανός Καγκελίδης (οδοντίατρος) κ.ά.

Σέρρες: Μάχη «επιστροφής» δίνει ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης έχοντας απέναντι τον εκ του Δικηγορικού Συλλόγου, Παναγιώτη Καρίπογλου και τον Πασχάλη Τόσια. Η Βαρβάρα Μητλιάγκα αποχώρησε για να κατέβει υποψήφια δήμαρχος στις Σέρρες.

Χαλκιδική: Ο Απόστολος Πάνας διεκδικεί την επανεκλογή του, υποψήφιες θα είναι οι Αννα Κατσαρού, Βαρβάρα Ταριάση. Αναταράξεις στο τοπικό ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει το «φρένο» στην κάθοδο του Χρήστου Πάχτα.

Πέλλα: Στην κρησάρα της Επιτροπής ψηφοδελτίων οι Ραχήλ Αλεξανδρίδου (δικηγόρος), Αντώνης Ξυλουργίδης (δικηγόρος), Παναγιώτης Ζαρογουλίδης (φαρμακοποιός), η εκ της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Κική Παπαδάκη κ.ά.

Πιερία: Η Μαρία Μίχου (πρώην βουλευτής) και οι Κωνσταντίνος Κουτρούμπας και Γιάννης Μάλτζαρης είναι μεταξύ άλλων οι πιθανές υποψηφιότητες.

Κιλκίς: Μπρα ντε φερ μεταξύ του νυν βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη και του γνωστού στελέχους και γιατρού, επίσης, Στέφανου Παραστατίδη. Υποψήφιος ο Γιώργος Αναστασιάδης κ.ά.

Ημαθία: Υποψήφιος εκ νέου θα είναι ο Μπάμπης Γκιόνογλου, ενώ πρεμιέρα στην πράσινη μάχη της περιοχής θα κάνει η Ολυμπία Αποστόλου.

Κοζάνη: Ισχυρός παίκτης στην περιοχή είναι ο Πάρις Κουκουλόπουλος. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο ο Λουκάς Ζαρογιάννης, ο Χρήστος Τσιλφίδης, ο Ισαάκ Νικολαΐδης (πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Πτολεμαΐδας), η Εφη Κατσόγιαννη-Τριανταφύλλου.

Φλώρινα: Στη διεδρική περιφέρεια ακούγονται τα ονόματα της Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και των Νίκου Σαμαρά, Λάζαρου Λαβασίδη, Λεωνίδα Καλυβιάνου.

Καστοριά: Εγινε μονοεδρική - πιθανή η υποψηφιότητα του Κοσμά Βαρσάμη.
psifodeltia

Γρεβενά: Ακούγεται το όνομα του Γιάννη Στούπα.

Λάρισα: Στην περιοχή, όπου εκλέχτηκε το 2019 η νυν γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Λίτσα Λιακούλη, διατηρεί σημαντικές δυνάμεις και το παπανδρεϊκό μπλοκ. Θα κατέβει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Τσιλιμίγκας, ο Θωμάς Παπαλιάγκας, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ο Ακης Νασιώκας (γιος του πρώην βουλευτή Εκτορα Νασιώκα) κ.ά.

Μαγνησία: Αποχώρησε ο Γιώργος Πετρουλάκης. Θα είναι υποψήφιος ο γιατρός Νίκος Χαυτούρας, ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Δημήτρης Τσιμπανάκος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου, η Ματίνα Τρίγγου κ.ά.

Καρδίτσα: Στη μάχη μπαίνουν ο Σωτήρης Παπαγεωργίου και η Σωτηρία Μπακαλάκου - ακούγεται ότι το στέλεχος της περιοχής Βαγγέλης Τσουκνίδας διατηρεί επιφυλάξεις όσον αφορά την κάθοδό του.

Τρίκαλα: Κατεβαίνει ο ανδρουλακικός Γιώργος Οικονόμου, ο επιχειρηματίας Γιώργος Ηλιάδης, ο Σωτήρης Μπλέτσας, η Λένα Χαλβατζά κ.ά.

Ιωάννινα: Ο πρώην πρύτανης Κωνσταντίνος Γάτσιος, ο πρώην αντιδήμαρχος Θανάσης Μανταλόβας, ο Γιάννης Τσιμάρης (νυν δημοτικός σύμβουλος), ο Σωτήρης Ζαρπαλάς, ο Δημήτρης Δημητρίου (από το Επιμελητήριο), η Ανθή Λιάγκου, η Σοφία Καραπάνου.

Αρτα: Η νέα απογραφή «αφαιρεί» επί της ουσίας την έδρα από το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη μάχη. Υποψήφιοι θα είναι ο βουλευτής Χρήστος Γκόγκας, ο Γιώργος Μέγας, η Κατερίνα Ρίζου, η Χριστίνα Μαρέτη κ.ά.

Πρέβεζα: Στο ψηφοδέλτιο θα είναι, όπως όλα δείχνουν, οι Παύλος Φραγκούλης, Μαρία Χύττα, Γιώργος Δημητρίου.

Θεσπρωτία: Στο ψηφοδέλτιο της μονοεδρικής, μεταξύ άλλων, η γιατρός Μάγδα Τάτση.

Αιτωλοκαρνανία: Ο ισχυρός στην περιοχή, νυν βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος θα έχει απέναντί του το δυνατό αυτοδιοικητικό στέλεχος Χριστίνα Σταρακά, τον Πάνο Τρυφιάτη, την Ντίνα Κατσαρή κ.ά. Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο γνωστός ορθοπεδικός Βαγγέλης Γάκης.

Φθιώτιδα: Εδρα θα διεκδικήσει εκ νέου ο γιατρός και πρώην βουλευτής Νίκος Τσώνης, οι Παναγιώτης Κυριάκου, Αντώνης Παπαγόρας, Ντίνα Αντεργιώτη, ενώ συζητείται το όνομα του συνεργάτη του Νίκου Ανδρουλάκη, Βαγγέλη Τσόγκα.

Εύβοια: Θα κατέβουν ο Αλέξανδρος Θεοδώρου, η πρώην βουλευτής Κατερίνα Περλεπέ, η Κατερίνα Καζάνη κ.ά.

Αχαΐα: Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου (εκλέγεται χωρίς σταυρό) ηγείται του ψηφοδελτίου στο πρώην πράσινο κάστρο. Υποψήφιοι θα είναι το γνωστό στέλεχος Μαρίνος Σκανδάμης, η Κατερίνα Σολωμού, ο Δημήτρης Κατσικόπουλος (πρώην νομάρχης), η Ολυμπία Ρόη κ.ά.
EKLOGES_PARAVAN

Ηλεία: Στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον επικεφαλής της Κ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ. Μιχάλη Κατρίνη θα βρεθούν ο Μάικ Αμπουχάτμπα, η Νίκη Κοκκαλιάρη, ο Γ. Τσεργιώνης κ.ά.

Αρκαδία: Εκτός από τον αντιπρόεδρο της Βουλής Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο (ισχυρός παίκτης στο τιμ Ανδρουλάκη) θα κατέβουν ενδεχομένως ο Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Κώστας Παπαγεωργίου κ.ά.

Μεσσηνία: Η Αριστέα Καζάκου, ο επίσης από τη νέα γενιά Μενέλαος Γερονικολός, ο Παναγιώτης Αλευράς, η Νάγια Βεργοπούλου ήταν στην αρχική λίστα της Επιτροπής, που θα κλειδώσει τις επόμενες μέρες.

Λακωνία: τη σκυτάλη από τον πρώην βουλευτή και υπουργό Λεωνίδα Γρηγοράκο παίρνει για την τοπική μάχη η Νάγια Γρηγοράκου. Υποψήφιος λέγεται ότι θα είναι και ο γιατρός Γιώργος Μουζόπουλος.

Κορινθία: Ο Βαγγέλης Ανδριανάκος, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, η Κατερίνα Φαρμάκη (πρώην βουλευτής), η Κατερίνα Ταγαρά (δικηγόρος από τη νέα γενιά), ο Αγγελος Παπαγγελόπουλος, ο Χρήστος Γκιλίτσης είναι μεταξύ άλλων στη λίστα της Επιτροπής Ψηφοδελτίων.

Αργολίδα: Ο νυν βουλευτής και γιατρός Ανδρέας Πουλάς θα δώσει μάχη επανεκλογής απέναντι στον πρώην αντιπεριφερειάρχη Τάσο Χειβιδόπουλο, τον Παναγιώτη Ψυχογιό κ.ά.

Κυκλάδες: Το ψηφοδέλτιο συμπληρώνεται με τον Γιάννη Βλαστερό, τον Δημήτρη Καπούνη, τον Γιάννη Πολυχρονάκη, τον Συριανό περιφερειακό σύμβουλο Τζώρτζη Μακρυωνίτη κ.ά.

Δωδεκάνησα: Η Χαριλάου Τρικούπη δίνει ιδιαίτερη βάση, καθώς καταγράφεται σημαντική αύξηση των δυνάμεων. Υποψήφιοι θα είναι, ως φαίνεται, εκτός από τον πρώην δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, ο Παναγιώτης Κουνάκης (επιχειρηματίας), ο Γιώργος Νικητιάδης (πρώην βουλευτής), ενδεχομένως ο Βάιος Καλοπίτας, η Κατερίνα Γαβαλά κ.ά.

Λέσβος: Εκ της νέας γενιάς δικηγόρος ο Γιώργος Πετρέλλης, η Μάγδα Τούφου από τη Λήμνο και η αυτοδιοικητική Βάσω Χοχλάκα.
kalpi_psifodeltia
Κλείσιμο

Χίος: Η Χαριλάου Τρικούπη θεωρεί πιθανή την εξασφάλιση έδρας στη διεδρική Χίο - γι’ αυτό και εξετάζει εκ νέου το ψηφοδέλτιο. Θα κατέβει ο νυν περιφερειακός σύμβουλος Χριστόφορος Κριμιζής - ο Κώστας Τριαντάφυλλος στρέφεται προς τις δημοτικές κάλπες.

Σάμος: Ο Ικαριώτης Σταμάτης Καρράς. Εχουν γίνει κρούσεις και σε στελέχη από την πόλη της Σάμου.

Κρήτη

Ηράκλειο: Του ψηφοδελτίου θα ηγηθεί εκτός απροόπτου ο ίδιος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Η αποχώρηση ωστόσο του νυν βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου (θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας) προκαλεί ανακατατάξεις και αναζήτηση άλλων δυνατών στην περιοχή υποψηφίων. Συζητήθηκε η κάθοδος του πρώην βουλευτή Γιάννη Κουράκη που δραστηριοποιείται τώρα στον αυτοδιοικητικό χώρο. Υποψήφιοι θα είναι οι Φραγκίσκος Παρασύρης (πρώην βουλευτής), Φραγκίσκος Λαμπρινός (γιος του δημάρχου), Λάμπρος Βαμβακάς, Παύλος Μπαριτάκης, Χρήστος Στρατάκης (γεωπόνος), Σταύρος Τζεδάκης, Ελένη Βατσινά και άλλα στελέχη από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης, το τοπικό ΠΑΣΟΚ κ.ά. Δεν αποκλείονται επίσης εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Λασίθι: Σταυρούς θα κυνηγήσουν οι Νίκος Κουρουπάκης, πρώην δήμαρχος Σητείας, Μανώλης Κλώντζας, γιατρός από τον Αγιο Νικόλαο κ.ά.

Ρέθυμνο: Εκτός από τον Μανώλη Χνάρη θα κατέβει η Μαρία Μιχαλά, πρόεδρος της κοινότητας Ρεθύμνης.

Χανιά: Η πρώην βουλευτής Λίτσα Κουρουπάκη θα δώσει μάχη επανεκλογής σε έναν δύσκολο νομό. Υποψήφιος θα είναι και ο Τάσος Κουρουπάκης (εξάδεξφός της), ο Σπύρος Σοφιανός, στέλεχος του ΤΕΕ, ενώ η Χαριλάου Τρικούπη έχει κάνει κρούση και αναμένει απαντήσεις από πρόσωπα με σημαντική δύναμη στην περιοχή.

Κέρκυρα: Ανοιχτό παραμένει το ψηφοδέλτιο, καθώς δεν έχουν κλείσει άλλες υποψηφιότητες (εκτός βέβαια από του νυν βουλευτή Δημήτρη Μπιάνκη). Δυστοκία παρατηρείται και στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης