Φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Δεκαπέντε περιστατικά  μόνο τις τελευταίες ημέρες σε όλη την  Ελλάδα

Φοβούνται να βγουν  από τα σπίτια τους οι βουλευτές του  ΠΑΣΟΚ
Υπό τον φόβο των  Αγανακτισμένων πολιτών ζουν πλέον  οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας  που καθημερινά γίνονται δέκτες απειλών, αλλά και προπηλακισμών από πολίτες  που δεν τους συγχωρούν την  ψήφο υπέρ του μνημονίου.

Και μπορεί  ο πρόεδρος της Βουλής να  μιλά για επιθέσεις κατά τις  Δημοκρατίας, στα αυτιά όμως  των βουλευτών ηχούν ακόμη  οι αποδοκιμασίες που εισπράττουν  σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση. Επιθέσεις που δέχονται τόσο  στα γραφεία όσο στα σπίτια  τους αναγκάζοντάς τους να  περιορίζουν στο ελάχιστο πλέον  τις δημόσιες εμφανίσεις τους.
 
Όσο για τη δικαιολογία και δαιμονοποίηση του «κακού» ΣΥΡΙΖΑ πως κρύβεται πίσω από κάθε γιουχάισμα και γιαούρτωμα κυβερνητικού βουλευτή, κινδυνεύει πλέον να ακουστεί σαν κακόγουστο αστείο που κανέναν δεν πείθει.

Κλείσιμο

Ας ρίξουμε μια  ματιά στις αποδοκιμασίες και  τους προπηλακισμούς των τελευταίων ημερών...

-Το απόγευμα της Δευτέρας «Θερμό επεισόδιο» με "αγανακτισμένους", είχε ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης, κατά την είσοδό του στο Επιμελητήριο Ξάνθης.Οι συγκεντρωμένοι, περίπου 40 άτομα, είχαν μαζευτεί από νωρίς έξω από το κτίριο του Επιμελητηρίου υπό την επιτήρηση αστυνομικής δύναμης.



-Την ίδια μέρα το  μεσημέρι, Τρικαλινοί εισέβαλαν  σε στούντιο τοπικού τηλεοπτικού  καναλιού και, φωνάζοντας συνθήματα,  διέκοψαν την εκπομπή, τη χρονική  στιγμή κατά την οποία παραχωρούσε  συνέντευξη η βουλευτής του  ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη. Οι  εισβολείς εξαπέλυσαν και φραστική  επίθεση στη βουλευτή Τρικάλων, η οποία αποχώρησε με τη  συνοδεία αστυνομικής δύναμης,  ενώ ένας από τους εισβολείς  διάβασε κείμενο με τις θέσεις  της ομάδας.



- Το πρωί της  Δευτέρας, ο υφυπουργός Εργασίας  κ. Κουτσούκος βρέθηκε απέναντι  στους εργαζόμενους της ΕΒΟ  που του τα έψαλαν για τα  καλά, σε έναν εργασιακό χώρο  μάλιστα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει  μηδαμινή σχεδόν συνδικαλιστική  παρουσία.

-Στην Ηλεία ο  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Αντωνακόπουλος  δέχθηκε την φραστική επίθεση  πολίτη και παραλίγο να έρθει  στα χέρια.

-Στην Λαμία το  βράδυ της Παρασκευής ο κ.  Τσώνης δέχθηκε γιαούρτια και  νερά, ενώ απειλήθηκε με λυντσάρισμα  από τους αγανακτισμένους συμπολίτες  του.

-Στην Κομοτηνή  κυκλοφόρησαν αφίσες με τις  φωτογραφίες των κυβερνητικών  βουλευτών που ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο. 

-«Επικυρηγμένοι»  είναι επίσης με ανάλογες αφίσες  οι κυβερνητικού βουλευτές και  στο Αγρίνιο.  

-Στα Τρίκαλα και  την Αλεξανδρούπολη στόχος έγιναν  τα γραφεία των βουλευτών του  ΠΑΣΟΚ όπου είδαν στα πολιτικά  τους γραφεία γραμένα συνθήματα  με μπογιές.

-Συνθήματα γράφτηκαν  και στο πολιτικό γραφείο του  κ. Παπαμανώλη στην Σύρο.

-Επίθεση δέχθηκε  ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ  Αλέξανδρος Αθανασιάδης στην  οδό Βουκουρεστίου, με αφορμή  την κωλοτούμπα για το Μεσοπρόθεσμο  και την ιδιωτικοποίηση της  ΔΕΗ

-Στο Ηράκλειο  και τα Χανιά άγνωστοι εισέβαλαν  και έσπασαν τα γραφεία των  τοπικών βουλευτών και του  ΠΑΣΟΚ.

-Στην Κέρκυρα  οι Αγανακτισμένοι πέταξαν ακόμη  και πέτρες σε υπουργούς και  στους ευρωπαίους καλεσμένους  τους κατά την διάρκεια γεύματος  στο Φρούριο της πόλης ενώ  έχουν χαρακτηρίσει την Άντζελα  Γκερέκου persona non grata.  

-Η Ροδούλα Ζήση  και ο Κώστας Καρτάλης αποκλείστηκαν  πριν από λίγες ημέρες στα  σπίτια τους στον Βόλο που  τα πολιορκούσαν εξαγριωμένοι  διαδηλωτές.

-Η Άννα Νταλάρα  στον Βύρωνα φυγαδεύτηκε από  την Ελληνική Αστυνομία για  να γλιτώσει τα χειρότερα ενώ  ο Νίκος Σηφουνάκης δέχθηκε  τις έντονες αποδοκιμασίες κατοίκων  της Μυτιλήνη στο λιμάνι.

-Απειλητικά σημειώματα  έχουν φτάσει στα γραφεία της  Κατερίνας Περλεπέ και του  Σίμου Κεδίκογλου, βουλευτών Ευβοίας.

Και, βεβαίως, δεν  συμπεριλαμβάνουμε εδώ παλαιότερα περιστατικά που ...έγραψαν ιστορία, όπως το επεισόδιο με τον Θεόδωρο  Πάγκαλο σε ταβέρνα των Καλυβίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης