Δημοσκόπηση ALCO: Σχέσεις... οργής των νέων με την πολιτική και τα κόμματα

Δημοσκόπηση ALCO: Σχέσεις... οργής των νέων με την πολιτική και τα κόμματα

Το δεύτερο μέρος της μέτρησης που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha -  Πρώτος ανεκπλήρωτος πόθος, περισσότερα ταξίδια για τους νέους από 17 ως 34 ετών

dimoskopisi_neoi
Τον τρόπο που βλέπουν οι νέοι την πολιτική καταγράφει το δεύτερο μέρος της μέτρησης της ALCO για τον Alpha: Το 78% συμφωνεί ότι η σχέση με πολιτικά πρόσωπα βοηθά να έχεις καλύτερη μεταχείριση στις υποθέσεις με το Δημόσιο, ενώ τα κόμματα δημιουργούν τα λιγότερο θετικά συναισθήματα, πάνω από τα μέσα ενημέρωσης , την Αστυνομία, την Εκκλησία και τις συνδικαλιστικές Οργανώσεις.

Σημειώνεται ότι σχεδόν ένας στους δύο - 46% - δηλώνει ότι θα μπορούσε να παρανομήσει προκειμένου να βοηθήσει ένα πρόσωπο που αγαπά, ενώ σχεδόν εννέα στους δέκα συμφωνούν ότι το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Την ίδια στιγμή, το 81% διαφωνεί στο ότι το σημαντικότερο στη ζωή είναι η επιτυχία με κάθε κόστος.

Οι νέοι από 17 ως 34 ετών δηλώνουν παράλληλα ότι θα ήθελαν , αλλλά δεν μπορούν να ταξιδεύουν περισσότερο, να ξοδεύουν περισσότερο, να ζουν σε δικό τους σπίτι, να εργάζονται σε αντικείμενο που θέλουν και να ζούν με τον άνθρωπο που θέλουν. 

Δείτε την δημοσκόπηση: 


Picture1_2
Picture2-_3_
Picture3-_2_
Picture4-_2_
Picture5-_2_
Picture6-_2_
Picture7-_2_
Slide1-_1_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης