Νέος εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών ο Γιώργος Αρναούτης

Νέος εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών ο Γιώργος Αρναούτης

Αντικαθιστά τον Αλέξανδρο Παπαϊωάννου που αναλαμβάνει Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στους Διεθνείς Οργανισμούς στη Γενεύη.

ypex
Με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, καθήκοντα εκπροσώπου του υπουργείου ανέλαβε από την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, ο Γεώργιος Αρναούτης, Σύμβουλος Πρεσβείας Α΄.

O υπουργός Εξωτερικών ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο εκπρόσωπο, Αλέξανδρο Παπαϊωάννου, για τις υπηρεσίες του και την προσφορά του από τη θέση αυτή.

Παράλληλα, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη σταδιοδρομία του και, ειδικότερα, στα νέα του καθήκοντα ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στους Διεθνείς Οργανισμούς στη Γενεύη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου ορίστηκε Μόνιμος Αντιπρόσωπος στους Διεθνείς Οργανισμούς στη Γενεύη με Προεδρικό Διάταγμα από 4 Αυγούστου 2022 που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 11 Αυγούστου.

Η εντολή τοποθέτησής του εκδόθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου με ανάληψη υπηρεσίας, η οποία ορίστηκε για το δεύτερο δεκαήμερο Δεκεμβρίου και θα λάβει χώρα στις 12 Δεκεμβρίου προκειμένου να επιδόσει τα διαπιστευτήρια πριν το τέλος του χρόνου, συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 14:00, στο ισόγειο του κτιρίου του ΥΠΕΞ, Ακαδημίας 1, διοργανώθηκε τελετή ενόψει της αναχώρησης του κ. Παπαϊωάννου στη Γενεύη.



Ειδήσεις σήμερα:

Τι είπε στην απολογία του ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο - «Έριξα χαμηλά και τις δύο φορές»

Κιβωτός του Κόσμου: «Ξεσκονίζονται» οι 3 λογαριασμοί του πατρός Αντωνίου σε δολάρια με τους μυστηριώδεις συνδικαιούχους

Σλοβακία: Φέσια και στην Μπρατισλάβα είχε αφήσει η απατεώνισσα - Προσπάθησε να γλιτώσει με απειλές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης