ΣΥΡΙΖΑ: Μπροστά στα αδιέξοδα, πουλάνε συνωμοσίες για εσωτερικούς εχθρούς

ΣΥΡΙΖΑ: Μπροστά στα αδιέξοδα, πουλάνε συνωμοσίες για εσωτερικούς εχθρούς

Ανακοίνωση της Κουμουνδούρου με αφορμή τον εντοπισμό μεταναστών στον Έβρο

syriza_76
«Οικοδομούν ένα αυταρχικό καθεστώς, απαξιώνουν τους θεσμούς και το κράτος δικαίου και κατ επέκταση ξεφτιλίζουν τη χώρα σε όλο τον κόσμο» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου, με αφορμή τον εντοπισμό μεταναστών στον Έβρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο ακροδεξιός κατήφορος της ΝΔ συνεχίζεται με σπασμένα τα φρένα.

Μετά την αναζήτηση «εσωτερικών εχθρών» και ξένων δυνάμεων που δήθεν επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας με αφορμή το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, τώρα επικαλούνται τα ίδια επιχειρήματα μπροστά στο δράμα των προσφύγων στον Έβρο.

Ο γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ Νίκος Θεοδωρόπουλος καλεί τους Έλληνες της διασποράς να κοινοποιήσουν μήνυμα σύμφωνα με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σε συνεργασία με ΜΚΟ και ξένα κράτη συνεργάζονται με στόχο την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη διασπείροντας τάχα fake news για τους πρόσφυγες στον Έβρο.

Είναι οι ίδιοι που πριν δυο ημέρες έλεγαν ότι δεν υπάρχουν πρόσφυγες, αλλά ξαφνικά εντοπίστηκαν χθες σε ελληνικό έδαφος. Οι ίδιοι που τις τελευταίες ημέρες επιχείρησαν να μετατρέψουν τον δημόσιο διάλογο σε έναν ακροδεξιό οχετό απαξίωσης της ανθρώπινης ύπαρξης που παραπέμπει στις σκοτεινές ημέρες δράσης της Χρυσής Αυγής.

Τέτοιες απόψεις που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού επανέρχονται τις τελευταίες ημέρες ως το κεντρικό αφήγημα της ΝΔ. Δεν διστάζουν να εμπλέξουν και να διχάσουν ακόμη και τους Έλληνες της Διασποράς για να υπηρετήσουν τις άθλιες μικροκομματικές τους επιδιώξεις.

Κλείσιμο
Οικοδομούν ένα αυταρχικό καθεστώς, απαξιώνουν τους θεσμούς και το κράτος δικαίου και κατ' επέκταση ξεφτιλίζουν τη χώρα σε όλο τον κόσμο. Μπροστά στα αδιέξοδα τους πουλάνε συνωμοσίες για εσωτερικούς εχθρούς.

Δεν αργεί η στιγμή που μέσα από μια δημοκρατική και κοινωνική αναγέννηση οι πολίτες θα κάνουν παρελθόν το καθεστώς απανθρωπιάς του κ. Μητσοτάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Είμαι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά για αυτό παραδόθηκα, λέει ο παίκτης reality που εισέβαλε στο Εφετείο

Απόπειρα αρπαγής 2χρονου παιδιού στο κέντρο της Αθήνας

«Καμία υποψία» σε βάρος του καγκελάριου Όλαφ Σολτς για το σκάνδαλο Cum-Ex
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης