Κυβέρνηση: Συκοφαντίες και υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Κυβέρνηση: Συκοφαντίες και υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

«Για τα νέα χυδαία ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα που αφορούν τη θωράκιση της χωρας από κυβερνοεπιθεσεις, θα δοθούν αρμόδιως οι κατάλληλες απαντήσεις», τονίζει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

maximou
Για συκοφαντία και υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία δίνοντας απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επεσήμανε ότι το κυβερνών κόμμα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει το θέμα με τις παρακολουθήσεις στο σκοτάδι.

«Η διερεύνηση τόσο από την Ελληνική Δικαιοσύνη όσο και σε θεσμικό επίπεδο από τη Βουλή έχει ήδη δρομολογηθεί», αναφέρει αρχικά η Πειραιώς.

«Και τότε μαζί με την αλήθεια θα αναδειχθεί και το μέγεθος της συκοφαντίας, της υποκρισίας και της μικροπολιτικής σκοπιμότητας και θα διαψευστούν διάφορα ευφάνταστα σενάρια, είτε αφορούν πληροφορίες χωρίς στοιχεία για παρακολούθηση προσώπων είτε τη χρήση λογισμικού από τις ελληνικές αρχές παρά τις επανειλημμένες διαψεύσεις, επισημαίνει το κυβερνών κόμμα.

«Όσο για τα νέα χυδαία ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα που αφορούν τη θωράκιση της χωρας από κυβερνοεπιθεσεις, θα δοθούν αρμόδιως οι κατάλληλες απαντήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει το θέμα με τις παρακολουθήσεις στο σκοτάδι

«Το θράσος της ΝΔ ξεπερνά κάθε όριο να τολμά να μιλά για έλεγχο των αρμών της εξουσίας την ώρα που αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο κ. Μητσοτάκης δημιούργησε ένα αδίστακτο καθεστώς με μαφιόζικες παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθως η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «οι ανακοινώσεις τους μόνο γέλιο προκαλούν» ενώ σημειώνει ότι περιμένει από χθες σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε.

Συγκεκριμένα:

- «Ισχύει το ρεπορτάζ της Καθημερινής σύμφωνα με το οποίο η ΕΥΠ έχει μισθώσει από ιδιώτη το Predator και έκανε παράνομες παρακολουθήσεις;

Κλείσιμο
- Ισχύει ότι υπάρχουν ακόμα τουλάχιστον 7 - 8 πολιτικοί που παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ;

- Έχει αγοράσει η μισθώσει το ΚΕΤΥΑΚ, η παραΕΥΠ δηλαδή των Μητσοτάκη - Δημητριάδη - Πιερρακάκη, το κακόβουλο λογισμικό Predator;

- Ισχύει ότι χρησιμοποίησαν ακόμα και κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης για να στήσουν το κύκλωμα τους;».

«Γνωρίζουμε ότι κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μείνει η υπόθεση στο σκοτάδι αλλά ματαιοπονούν. Δεν θα τα καταφέρουν, όλα θα έρθουν στο φως», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας καταληκτικά ότι «το ελάχιστο που περιμένουμε είναι πότε θα τελειώσει τις διακοπές του ο τουρίστας υποκλοπέας για να παραιτηθεί».


Ειδήσεις σήμερα:

Πρώην παίκτης reality ο άνδρας που εισέβαλε στο Εφετείο - Έκρυβε ναρκωτικά και €1.5 εκατ.


Μεγάλη έκρηξη σε εμπορικό κέντρο του Γερεβάν της Αρμενίας - Αναφορές για θύματα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης