Τουρκικά ΜΜΕ: «Έλληνες Ευρωβουλευτές επιτέθηκαν στον Μητσοτάκη»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Έλληνες Ευρωβουλευτές επιτέθηκαν στον Μητσοτάκη»

Ευρεία δημοσιότητα έλαβαν στην Τουρκία οι βολές που δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από Έλληνες Ευρωβουλευτές στη διάρκεια ομιλίας του στο Ευρωκοινοβούλιο την Τρίτη

tourkika_mme
Ευρεία δημοσιότητα δίνουν τα τουρκικά ΜΜΕ στις βολές που δέχτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από Έλληνες Ευρωβουλευτές, στη διάρκεια ομιλίας του στο Ευρωκοινοβούλιο την Τρίτη.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης δέχθηκε κριτική στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το θέμα των αιτούντων άσυλο, υποστηρίζοντας προκλητικά πως "η Τουρκία απωθεί, όχι εμείς”» γράφει η Star, με βασικό τίτλο: «Τσάκισαν τον Μητσοτάκη».

«Ο Μητσοτάκης δέχθηκε δριμεία κριτική στο Ευρωκοινοβούλιο» αναφέρει το ρεπορτάζ του δικτύου 24TV υποστηρίζοντας πως η ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες εξελίχθηκε σε «εσωτερική πολιτική σύγκρουση» λόγω της επίθεσης από Έλληνες Ευρωβουλευτές.


Στο ίδιο μήκος και το τηλεοπτικό δίκτυο Haber Global, που ρεπορτάζ του ανέφερε σχετικά: «Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι Έλληνες ευρωβουλευτές είπαν στον Μητσοτάκη πως λέει ψέματα και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, κατηγόρησε τον Μητσοτάκη πως δίνει μια ‘’ροζ’’ εικόνα για την οικονομία της Ελλάδας».

Στην δευτερολογία του ο πρωθυπουργός απάντησε στην παρέμβαση του Δημήτρη Παπαδημούλη, που υποστήριξε πως η Ελλάδα είναι πρώτη στους θανάτους την περίοδο της πανδημίας. Παράλληλα απαντήσεις δόθηκαν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς και σε άλλους Ευρωβουλευτές που έθεσαν θέματα για την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα αλλά και για τις επαναπροωθήσεις παράνομων μεταναστών στο Αιγαίο.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τα χιλιάδες κρούσματα ημερησίως φέρνουν τη μάσκα ξανά στο προσκήνιο - Τι λένε οι ειδικοί

Κάρλος Σαντάνα: Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή - «Ξέχασα να φάω», είπε ο κιθαρίστας

TikTok: Ο Ξιαρχό ζήτησε από τη Φουρέιρα να χορέψει κι εκείνη... απάντησε με βίντεο από τη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης