Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη και την Τουρκία - Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι «αντί να στέλνουν μήνυμα στον Ερντογάν να σταματήσει να είναι ένας διεθνής ταραξίας, επιβραβεύουν την τακτική του παζαριού»

androulakis_pasok1
Σκληρή κριτική άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στην κυβέρνηση αλλά και τον πρωθυπουργό για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και την Τουρκία.

Στη δήλωση του ο κ Ανδρουλάκης επισημαίνει ότι «Χθες οι ΗΠΑ αντί να καταδικάσουν τον κ. Ερντογάν ο οποίος επιβουλεύεται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, δεν σέβεται τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών για την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα στο εσωτερικό της χώρας του, εκβίαζε για μήνες το ΝΑΤΟ για την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας, τον επιβράβευσαν με νέα εξοπλιστικά προγράμματα, με τα F16».

Επιτιθέμενος στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει: «Για όλα αυτά ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι υπήρχε θετικό αποτέλεσμα για την χώρα μας. Δυστυχώς περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού».

Και καταλήγει: «Πρέπει οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί να καταλάβουν ότι με τη συμπεριφορά τους αντί να στέλνουν μήνυμα στον Ερντογάν να σταματήσει να είναι ένας διεθνής ταραξίας, επιβραβεύουν την τακτική του παζαριού που επιστρατεύει τα τελευταία χρόνια εις βάρος της χώρας μας και της ευρύτερης περιοχής».


Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στη Νίκαια: 38χρονος κακοποιούσε δύο αδερφάκια και η γιαγιά τους... έκανε ότι δεν έβλεπε!

Οι ληστές έσερναν για τέσσερα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο τον ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας στη Θεσσαλονίκη

«Δεν επιθυμούμε να πάμε σε πόλεμο με την Ελλάδα, αλλά δεν τηρεί τις υποσχέσεις της» προκαλεί και πάλι ο Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης