Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά από σήμερα νέο κύκλο πολιτικών ακαδημιών

Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά από σήμερα νέο κύκλο πολιτικών ακαδημιών

Με στόχο την επιμόρφωση των στελεχών της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης

nd
Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά έναν νέο κύκλο πολιτικών ακαδημιών με στόχο την επιμόρφωση των στελεχών της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης.

Η πρώτη αυτή πολιτική ακαδημία του νέου κύκλου απευθύνεται στα στελέχη του κόμματος από την Αττική, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τις οργανώσεις εξωτερικού και θα πραγματοποιηθεί, σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, δια ζώσης, αλλά και υβριδικά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Στην έναρξη των εργασιών θα τοποθετηθούν ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο υπεύθυνος επιμόρφωσης στελεχών Νίκος Λυσιγάκης και ο γραμματέας Ελλήνων της διασποράς Νίκος Θεοδωρόπουλος, ενώ για οργανωτικά ζητήματα θα μιλήσει ο γραμματέας οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.

Η πολιτική ακαδημία θα έχει τέσσερις θεματικές ενότητες στις οποίες εισηγητές θα είναι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου ΝΔ Νίκος Ρωμανός, ο γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού & επικοινωνίας ΝΔ Βασίλης Φεύγας, η σύμβουλος επικοινωνίας & αρθρογράφος του Liberal.gr Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, λέκτορας ψηφιακής επικοινωνίας & ευφυών σχέσεων, European Communication Institute Παναγιώτης Κακολύρης, το μέλος Δ.Σ. συνδέσμου 1974 και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας ΝΔ Ιωάννης Πολιτόπουλος και η σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας Δήμητρα Ψαχούλια.



Ειδήσεις σήμερα:

Έτσι απέδρασε η 22χρονη από τη φυλακή που την είχαν ο πατέρας και ο αδελφός της

Ποιοι και γιατί χρειάζονται τη δεύτερη αναμνηστική δόση - Το σκεπτικό της Επιτροπής

Ο…τσαμπουκάς Ερντογάν έμεινε στην Άγκυρα - Συνθήκες για «ήρεμο καλοκαίρι» μετά το ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης