Μπογδάνος: «Πρέπει να κάνουμε pushbacks και να το λέμε» - Τι είπε για τις αμβλώσεις (vid)

Μπογδάνος: «Πρέπει να κάνουμε pushbacks και να το λέμε» - Τι είπε για τις αμβλώσεις (vid)

Ο Αντιπρόεδρος της «Εθνικής Δημιουργίας» χαρακτήρισε το κόμμα του  το πιο φιλελεύθερο  στην Ελλάδα - Δήλωσε πως μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ προτιμά τον δεύτερο τονίζοντας ότι με αυτόν στην εξουσία δεν θα υπήρχε εισβολή στην Ουκρανία

μπογδανος
Για τα σχέδια του νεοσύστατου κόμματος «Εθνική Δημιουργία», τις πρόωρες εκλογές και τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό μίλησε στο Action24 ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο Αντιπρόεδρος της «Εθνικής Δημιουργίας» αναφορικά με τις πρόωρες εκλογές είπε: «Δεν είμαστε Καμμένοι, δεν είμαστε Ανεξάρτητοι Έλληνες, δε θέλουμε να έρθει η δεύτερη φορά Αριστερά. Ζήτημά μας δεν είναι να είμαστε χρήσιμοι για την Νέα Δημοκρατία αλλά για την χώρα. Δεν είμαστε κοντά στην Χρυσή Αυγή, είναι ιδεολογικός μας αντίπαλος. Είμαστε το πιο φιλελεύθερο κόμμα στην Ελλάδα».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Μεταναστευτικό ο Αντιπρόεδρος της «Εθνικής Δημιουργίας» δήλωσε πως είναι υπέρ των Pushbacks. «Πρέπει να λέμε και να κάνουμε Pushbacks γιατί αλλιώς κινδυνεύει η χώρα μας. Ξέρω ότι το λιμενικό κάνει την δουλειά του πάρα πολύ καλά και έτσι πρέπει να συνεχίσει».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε και την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις λέγοντας πως «το ελληνικό πλαίσιο για τις αμβλώσεις με καλύπτει, ωστόσο δε είναι δυνατόν να γίνονται αμβλώσεις όταν το έμβρυο είναι 5 μηνών, η ζωή ανήκει στο έμβρυο και όχι στη μαμά». Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία επισημαίνοντας ότι ταυτίζεται με τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ. «Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ένα κεντρώο κόμμα με κεντρώο αρχηγό και με Σοσιαλδημοκρατικές πολιτικές, ταυτίζεται με τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ», είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Μπογδάνος δήλωσε πως μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ προτιμά τον δεύτερο τονίζοντας ότι με αυτόν στην εξουσία δεν θα υπήρχε εισβολή στην Ουκρανία.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Action24 (28/6/22)




Ειδήσεις σήμερα:

Ισόβια για τους δολοφόνους ζητά η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα - «Να σαπίσουν στη φυλακή»

Survivor: Ο Νίκος Γιάννης είπε «αντίο» και ο Άρης έγινε… Cowboy – Δείτε βίντεο

NATO: Ικανοποίηση της Ελλάδας από τη συμφωνία Τουρκίας, Φινλανδίας και Σουηδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης