Οικονόμου σε Τσίπρα: Ο Πρωθυπουργός έθεσε με σαφήνεια το πλαίσιο για τις εκλογές

Οικονόμου σε Τσίπρα: Ο Πρωθυπουργός έθεσε με σαφήνεια το πλαίσιο για τις εκλογές

«Είναι ολοφάνερο ότι στην προσπάθεια του να οικοδομήσει γραμμή εσωκομματικής άμυνας για την επόμενη πολιτική περίοδο δεν έχει κανένα φραγμό, θεσμικό και πολιτικό»

oikonomou_giannis
Απάντηση στα όσα είπε στην ομιλία του στον ΣΕΤΕ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Ο Πρωθυπουργός έθεσε με σαφήνεια και ειλικρίνεια το πλαίσιο σε ό,τι αφορά τις εκλογές. Ούτε η επιλεκτική ερμηνεία, ούτε πολύ περισσότερο η διαστρέβλωση της τοποθέτησης του έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο στο δημόσιο διάλογο, τους πολίτες και την Πατρίδα. Άλλωστε τα ζητούμενα των πολιτών είναι άλλα. Για αυτό και η Κυβέρνηση παραμένει απόλυτα προσηλωμένη στην προσπάθεια ανακούφισης της κοινωνίας, στήριξης των επιχειρήσεων και διασφάλισης των εθνικών δικαίων. Στη δική μας κλίμακα αξιών ο άνθρωπος είναι πάνω από όλα και αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της ζωής όλων.

Αντίθετα, ο κ. Τσίπρας, εθισμένος στον παλαιοκομματικό τακτικισμό, δεν βλέπει μπροστά του ανθρώπους, αλλά «κουκιά».

Τον ενδιαφέρει μόνο το συμφέρον, το δικό του και του κομματικού του μηχανισμού. Έφτασε μάλιστα στο σημείο, με την αντιθεσμική του τοποθέτηση, να αφήσει άθλια, «τραμπικού» τύπου, υπονοούμενα για το σπουδαιότερο κεκτημένο της μεταπολίτευσης, που είναι η δημοκρατική ομαλότητα.

Είναι ολοφάνερο ότι στην προσπάθεια του να οικοδομήσει γραμμή εσωκομματικής άμυνας για την επόμενη πολιτική περίοδο δεν έχει κανένα φραγμό, θεσμικό και πολιτικό», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στον ΣΕΤΕ: «Ολική επαναφορά» του τουρισμού - Το ελληνικό brand στην κορυφαία πεντάδα παγκοσμίως

Μετανάστρια γέννησε σε βραχονησίδα στη Μυτιλήνη - Δείτε φωτογραφίες με το βρέφος

Η Έφη Αχτσιόγλου απαντά στα τρολ που της επιτέθηκαν για την εμφάνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης