ΟΝΝΕΔ: Κανείς από τους ομιλητές του συνεδρίου δεν θα είναι άνω των 40 ετών

ΟΝΝΕΔ: Κανείς από τους ομιλητές του συνεδρίου δεν θα είναι άνω των 40 ετών

Η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, στις 3, 4 και 5 Ιουνίου θα υποδεχτεί περίπου 2.400 συνέδρους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

ΟΝΝΕΔ: Στο πειθαρχικό το στέλεχος για τους «πιθήκους» - Πολάκηδες και Καρανίκες να μην κάνουν μαθήματα ήθους
Μετά τα άκρως ικανοποιητικά νούμερα που κατέγραψε και παρουσίασε η ΟΝΝΕΔ, αναφορικά με την αύξηση των μελών και των συνέδρων της, έρχεται να κάνει μια ακόμα κίνηση ασυνήθιστη σε σύγκριση με τις «παραδοσιακές» συνεδριακές διεργασίες ελληνικών κομμάτων και των νεολαιών τους.

Η ΟΝΝΕΔ λοιπόν, στις 3,4 και 5 Ιουνίου θα υποδεχτεί τους περίπου 2400 συνέδρους της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκτός όμως, από τον Πρωθυπουργό -ο οποίος θα μιλήσει στην έναρξη του Συνεδρίου- , τον Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπρατάκο και τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη και τους πρώην προέδρους της «γαλάζιας» νεολαίας που έχουν προσκληθεί για να τοποθετηθούν σκιαγραφώντας έτσι την ιστορική διαδρομή της Οργάνωσης, κανένας ομιλητής δεν θα είναι άνω των 40 ετών.
Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, ότι προσκλήθηκαν για να τοποθετηθούν και μόνο όσοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ξεπερνούν το ηλικιακό φράγμα των 40.

Φυσικά το συνέδριο είναι ανοιχτό και μπορεί να παρακολουθήσει τις εργασίες όποιος το επιθυμεί, ωστόσο έτσι όπως είναι η δομή του, για πρώτη φορά οι «μεγάλοι» είναι εκείνοι που θα ακούσουν και θα χειροκροτήσουν τους «μικρούς».

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης φαίνεται πως δίνει για ακόμα μια φορά την «πάσα» στους νέους και αφήνει σημαντική παρακαταθήκη στον Ορφέα Γεωργίου που είναι πλέον βέβαιο ότι θα τον διαδεχτεί στην προεδρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης