Μητσοτάκης: Πρωτοσέλιδο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η επίσκεψή του στο Άμπου Ντάμπι

Μητσοτάκης: Πρωτοσέλιδο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η επίσκεψή του στο Άμπου Ντάμπι

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τον Διάδοχο του Θρόνου του Άμπου Ντάμπι και οι επενδυτικές συμφωνίες Ελλάδας - ΗΑΕ στο προσκήνιο

mitsotakis_abu
Πρωτοσέλιδο σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έγινε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Άμπου Ντάμπι και οι συναντήσεις του με τον Διάδοχο του Θρόνου του Άμπου Ντάμπι Mohammed bin Zayed Al Nahyan και άλλους αξιωματούχους, καθώς και οι συμφωνίες για επενδύσεις δισεκατομμυρίων ευρώ στην ελληνική οικονομία.

«Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Έλληνας πρωθυπουργός» και «Η κοινή δήλωση ΗΑΕ-Ελλάδας επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητα των δύο χωρών να εμβαθύνουν και να διευρύνουν περαιτέρω τις σχέσεις τους» αναφέρει σε σχετικά θέματα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων WAM, προσθέτοντας πως «ο Mohamed bin Zayed και ο Έλληνας πρωθυπουργός παρευρίσκονται στην υπογραφή μνημονίων συνεργασίας μεταξύ ΗΑΕ και Ελλάδας».

رئيس وزراء اليونان يصل إلى البلاد


mitsotakis_mme
mitsotakis_mme2


Η εφημερίδα «The National» κάνει λόγο για «την επενδυτική πρωτοβουλία ύψους 4,2 δισ. δολαρίων που δημιουργούν ΗΑΕ και Ελλάδα», ενώ για στην συζήτηση του Μητσοτάκη με τον Διάδοχο του Θρόνου για την πολυεπίπεδη συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ, αναφέρθηκε και η «Gulf News».

Κλείσιμο
mitsotakis_mme4


Από την πλευρά της, η «Khaleej Times» αναφέρεται στις επενδυτικές συμφωνίες της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας με τις τοπικές επενδυτικές εταιρείες Mubadala και ADQ.

mitsotakis_mme2



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό – Νεκρή ένοικος της πολυκατοικίας

Οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Υγείας στα φάρμακα


Κώστας Γκουσγκούνης: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του εγγονού του για τις συμβουλές του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης