Επίθεση Πολάκη σε Ανδρουλάκη

Αντιπαράθεση ανάμεσα σε Πολάκη και ΚΙΝΑΛ - Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε πει ότι δεν δέχεται μαθήματα προοδευτικότητας από τον Αλέξη Τσίπρα

5c4d7861825e632c353656a2
Eπίθεση στον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλακη, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, μέσω Twitter,  με αφορμή το σχόλιό του ότι δεν δέχεται μαθήματα προοδευτικότητας από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην υπουργος του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε λέγοντας τα εξής: «έχω την εντύπωση πως όταν ήσουν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ συνεργαστήκατε με Σαμαρά και Καρετζαφέρη. Άσε τον Καμμένο κατά μέρος, αυτός δεν τους κράτησε φανάρι τότε, έφυγε».


Τα βέλη του εξαπέλυσε από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη, ο εκπροσωπος Τύπου, Δημήτρης Μάντζος λεγοντας πως υπουργοί στην κυβέρνηση συνεργασίας με Σαμαρά - Καρατζαφέρη ηταν και βουλευτές που σήμερα βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο

Πιο αναλυτικα, ο κ. Μάντζος σχολίασε τα εξής: «λάθος εντύπωση έχετε. Να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη. Υπουργοί στην κυβέρνηση συνεργασίας με Σαμαρά και Καρατζαφέρη ήταν οι σημερινοί συνοδοιπόροι σας, Γιάννης Ραγκούσης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Θάνος Μωραϊτης. Μαθήματα «προοδευτικότητας», λοιπόν, αλλού».

Ειδήσεις σήμερα:

Φαβορί ο Μακρόν στις γαλλικές εκλογές, αν και η Λεπέν τον πλησιάζει επικίνδυνα - Στις τέσσερις μονάδες η διαφορά τους

Τασούλας: Δέκα λεπτά πριν από την ομιλία Ζελένσκι μάθαμε για την παρέμβαση των μαχητών

Αιχμές Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: Δεν με έχει υποστηρίξει, είπε στον δικηγόρο της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης