Βούλη: Κόντρα ανάμεσα σε Πλεύρη και Ξανθό - «Μην πέφτετε στο επίπεδο του κ. Πολάκη»

Βούλη: Κόντρα ανάμεσα σε Πλεύρη και Ξανθό - «Μην πέφτετε στο επίπεδο του κ. Πολάκη»

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, «η μόνη προσθήκη που έγινε στη νέα διάταξη ήταν η προϋπηρεσία», ενώ υπογράμμιζε ότι «το θέμα έχει λήξει»

pleuris_xanthos_art
Για διακίνηση fake news κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θανος Πλεύρης στη Βουλη χαρακτηρίζοντας ψεύδη τα περί άρσης της μονιμότητας των γιατρών επειδή στοχεύει να δημιουργήσει εντυπώσεις στο βωμό των εκλογών της ΕΙΝΑΠ.

«Από χθες διακινείται από τον κ. Ξανθό ότι καταργείται η μονιμότητα στο ΕΣΥ μια μέρα πριν από τις εκλογές», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «καμία μονιμότητα δεν καταργείται! Έπρεπε να πάρω το λόγο και να κάνω αυτή τη παρέμβαση διότι έρχονται γιατροί ενόψει και των εκλογών και λένε ότι καταργείται βασιζόμενοι στο fake news του κ. Ξανθού. Κυριε Ξανθέ να είστε πιο επιμελείς, μη πέφτετε στο επίπεδο του κ. Πολάκη».

Απαντώντας ο κ Ξανθος είπε «Η θρασύτητα του κ. υπουργού είναι γνωστή και παροιμιώδης και επιβεβαιώνεται και σήμερα. Μας λέτε ότι υπάρχουν fake news. Άφησε τα δικολαβίστικα. Εδώ έχουμε μια διάταξη που λέει ρητά ότι οι γιατροί που προσλαμβάνονται για πρώτη φορά σε θέση επιμελητή διορίζονται με πενταετή θητεία», απάντησε ο κ. Ξανθός για να επανέλθει ο κ. Πλεύρης: « η μόνη προσθήκη που έγινε ήταν η προϋπηρεσία. Θεωρώ ότι το θέμα έχει λήξει».


Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα ακρίβειας 200 ευρώ: Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι πληρωμές - Οι όροι και οι δικαιούχοι

Γιώργος Περρής: «Είμαι γκέι, υπερήφανος και χαρούμενος»

H σοκαριστική στιγμή που νεαρή γυναίκα μαχαιρώνει αστυνομικό που προσπαθεί να τη βοηθήσει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης