Απανωτά σόου Πολάκη: Το πρωί ζητούσε δεύτερη Σχολή Δικαστών, το απόγευμα χειρούργησε κύστη στο ιατρείο της Βουλής

Απανωτά σόου Πολάκη: Το πρωί ζητούσε δεύτερη Σχολή Δικαστών, το απόγευμα χειρούργησε κύστη στο ιατρείο της Βουλής

Πριν πιάσει το νυστέρι εντός του κοινοβουλίου, σε διαδικτυακή εκδήλωση είχε μιλήσει για κρατικοποίηση τραπεζών και ΔΕΗ σε περίπτωση που υπάρξει «δεύτερη φορά Αριστερά» στην κυβέρνηση , ζητώντας παράλληλα την ίδρυση δεύτερης Σχολής Δικαστών - Θα είναι η επίσημη Ακαδημία του παραδικαστικού κυκλώματος που ονειρεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε η ΝΔ

polakis-xeiroyrgeio
Υπερκινητικότητα επιδεικνύει ο  Παύλος Πολάκης, ο οποίος μοιάζει να θέλει συνεχώς πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας: Το πρωί, συμμετέχοντας σε διαδικτυακή εκδήλωση, ζήτησε την κρατικοποίηση «τουλάχιστον μίας συστημικής τράπεζας» και της ΔΕΗ σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ επανέλθει στην διακυβέρνηση της χώρας - ενώ δεν δίστασε να μιλήσει υπέρ της ίδρυσης μίας... δεύτερης  Σχολής Δικαστών, δήλωση που οδήγησε σε έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, που χαρακτήρισε τις προτάσεις του «απειλή για την δημοκρατία» , για να συμπληρώσει ότι «προφανώς, αυτή η δεύτερη Σχολή Δικαστών θα λειτουργεί ως η επίσημη Ακαδημία του παραδικαστικού κυκλώματος που ονειρεύεται ανοικτά η αξιωματική αντιπολίτευση.

Λίγο αργότερα, ο Παύλος Πολάκης προχώρησε σε μικροεπέμβαση  εντός του ιατρείου της Βουλής. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας φορώντας πράσινη ιατρική ρόμπα, μάσκα και σκουφάκι πήρε το χειρουργικό νυστέρι προκειμένου να αφαιρέσει μια κύστη από εργαζόμενο του κοινοβουλίου, αφού είχαν προηγηθεί οι σχετικές συνεννοήσεις. 

Στη συνέχεια, ο Πολάκης προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook, δηλώνοντας μάλιστα ότι το ιατρείο της Βουλής έχει ελλείψεις, υποσχόμενος στον πρόεδρο ότι «θα του βρει για τον εξοπλισμό».

Η ανάρτηση Πολάκη

«Διότι γιατροί είμαστε παντού και πάντα! Μαζί με το συνάδελφο Θοδωρη μικροεπέμβαση για αφαίρεση μιας κύστης με τοπική από εργαζόμενο της Βουλης στο Ιατρείο της Βουλης. ΥΓ. Κύριε Τασουλα θα σας βρω για τον εξοπλισμό του ιατρείου…Πρέπει να βελτιωθεί!», έγραψε λίγη ώρα αργότερα στα social media ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.








Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Εξοικονομώ: Παράταση αιτήσεων έως τις 15 Μαρτίου, τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης