Έτοιμες να προασπίσουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα οι Ένοπλες Δυνάμεις δηλώνει από την 113ΠΜ ο Χαρδαλιάς

Έτοιμες να προασπίσουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα οι Ένοπλες Δυνάμεις δηλώνει από την 113ΠΜ ο Χαρδαλιάς

Ο υφυπουργός επισκέφθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη την 113 Πτέρυγα Μάχης, την Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς, το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, το Γ' Σώμα Στρατού καθώς και το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο στη ΔΕΘ

5479419
5479441
Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με αφοσίωση, με υψηλή αίσθηση καθήκοντος, συνεχίζουν την προσπάθειά τους, παραμένουν ετοιμοπόλεμα και όποτε και αν χρειαστεί έτοιμα να προασπίσουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα κυριαρχικά δικαιώματα ολόκληρου του ελληνισμού. Αυτό τόνισε ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός αναφέρθηκε και στο οδοιπορικό που ξεκίνησε από τον Έβρο και το Καστελόριζο, επισημαίνοντας ότι αυτό θα συνεχιστεί με τους Οθωνούς και τη Γαύδο αλλά και σε κάθε σημείο της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι «το μήνυμα είναι ξεκάθαρο».

«Εργαζόμαστε», επισήμανε, «για την ειρήνη με προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο, εξοπλίζουμε και ισχυροποιούμε τη χώρα μας, για να παραμείνει πρωταγωνίστρια σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά δύσκολο γεωπολιτικά».

5479437


«Οι Ένοπλες Δυνάμεις κράτησαν όρθια τη χώρα απέναντι σε μία εξαιρετικά δύσκολη παγκόσμια συγκυρία» είπε και πρόσθεσε: «Οι εμβολιασμοί έγιναν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι Ένοπλες Δυνάμεις στα δύσκολα απέδειξαν ότι είναι κοντά στην κοινωνία». «Μόνο τιμή, μόνο σεβασμός, μόνο ευγνωμοσύνη για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων» κατέληξε ο Ν. Χαρδαλιάς

Κλείσιμο
Ο υφυπουργός επισκέφθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη την 113 Πτέρυγα Μάχης, την Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς, το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, το Γ' Σώμα Στρατού καθώς και το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο στη ΔΕΘ.

5479441


Αύριο, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας θα βρίσκεται στο Βόλο όπου θα επισκεφθεί στρατιωτικές μονάδες.

«Εξαιρετική» η συμβολή των Ε.Δ. στο εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά της πανδημίας 

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις, στα δύσκολα, απέδειξαν ότι είναι κοντά στην κοινωνία και η συμμετοχή τους στο εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας και όχι μόνο, ήταν εξαιρετική» δήλωσε μετά την επίσκεψή του το απόγευμα στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο της ΔΕΘ, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε σχηματισμούς, στρατιωτικές σχολές και υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κεντρική Μακεδονία.

Σε δηλώσεις του έξω από το Εμβολιαστικό Κέντρο στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης - για τη λειτουργία του οποίου οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν με τη διάθεση εξειδικευμένου προσωπικού - ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε ότι ένα χρόνο μετά την εκκίνηση της επιχείρησης «Ελευθερία» για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις ανταποκρίνονται και θα συνεχίσουν και στο μέλλον να ανταποκρίνονται εξαιρετικά και σε αυτά τα καθήκοντά τους.

5479421


«Οι Ένοπλες Δυνάμεις κράτησαν όρθια τη χώρα απέναντι σε μία εξαιρετικά δύσκολη παγκόσμια συγκυρία. Από κάθε σημείο της χώρας, η μεταφορά των εμβολίων, οι εμβολιασμοί, έγιναν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς και πρόσθεσε:

«Σε κάθε περίπτωση βρίσκομαι κοντά τους για να τους εκφράσω την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό όλης της ελληνικής ηγεσίας, όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν κάτω από πραγματικά εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες».

photo2


Ο κ. Χαρδαλιάς κατά την επίσκεψη του στο Μεγα-Εμβολιαστικό Κέντρο , παρουσία και της διοίκησης της ΔΕΘ, ενημερώθηκε για την πορεία της εμβολιαστικής διαδικασίας και συνεχάρη το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον «ιδιαίτερο ζήλο» που επιδεικνύει καθημερινά, τον επαγγελματισμό και τη «μέγιστη προσπάθεια» που καταβάλλει, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ελευθερία».

photo3




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης