Χρηστίδης: Ανοίξαμε νέους δρόμους για να πάμε μπροστά

Χρηστίδης: Ανοίξαμε νέους δρόμους για να πάμε μπροστά

«Η εμπιστοσύνη στην υποψηφιότητά μου τιμή και ευθύνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής που ήρθε στην 4η θέση

χρηστιδης
Για ξεκάθαρο μήνυμα επανεκκίνησης και προοπτικής της παράταξη έκανε λόγο ο Παύλος Χρηστίδης, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση κάτω απο τους Ανδρουλάκη, Παπανδρέου και Λοβέρδο, αλλά πάνω απο τους Καστανίδη και Γερουλάνο με ποσοστό 3,25% δήλώσε:

«Η μαζική συμμετοχή των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, μας γεμίζει με αισιοδοξία και ευθύνη. Δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα επανεκκίνησης και προοπτικής της παράταξης και ταυτόχρονα επιβραβεύει τον αγώνα και την παρακαταθήκη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους χιλιάδες συντρόφους που εμπιστεύτηκαν τη δική μου υποψηφιότητα. Συμπορευτήκαμε όλοι μαζί σε ένα ταξίδι 40 ημερών. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και ανοίξαμε νέους δρόμους για να πάμε μπροστά. Η εμπιστοσύνη σας εκτός από τιμή είναι και ευθύνη»


Ειδήσεις σήμερα:

Διασωληνωμένος με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Σωτηρία ο Γιώργος Τράγκας

Ανδρουλάκης και Παπανδρέου θα διεκδικήσουν την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ στο β' γύρο

Voice: «Φωτιά» η Φουρέιρα στο ντουέτο με τον Αργυρό - Ποιοι προκρίθηκαν στα lives - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης