«Αντιεμβολιαστική καμπάνια με τις ευλογίες Τσίπρα» κάνει ο Πολάκης, λέει η Νέα Δημοκρατία

«Αντιεμβολιαστική καμπάνια με τις ευλογίες Τσίπρα» κάνει ο Πολάκης, λέει η Νέα Δημοκρατία

Η ΝΔ χαρακτηρίζει τον κ.Πολάκη «σταθερό υπηρέτη της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας» και αμφισβητεί εμμέσως πλην σαφώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον αγώνα κατά της πανδημίας

polakis_main_again_eisaggeleas
«Τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ. Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της, για νέα ανάρτηση του κ. Πολάκη.

Η ΝΔ χαρακτηρίζει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας  «σταθερό υπηρέτη της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας» και αμφισβητεί εμμέσως πλην σαφώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον αγώνα κατά της πανδημίας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Φυσικά για μια ακόμα φορά ως σταθερός υπηρέτης της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας, παραλείπει ότι η ίδια ανακοίνωση, την οποία επικαλείται, μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ…».

Σημειώνεται πως ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του επικαλείται ένα δημοσίευμα με τίτλο «Σημαντική αβεβαιότητα για τα εμβόλια λέει ο ΠΟΥ» και προσθέτει τα εξής: «ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΑ!! Τι μας λες;;; Τον Οικονομου τον ρώτησες;; Έλα εκπρόσωπε της «ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε.»,κάνε μια καταγγελία στον Παγκόσμιο Οργανισμο Υγειας. Γιατί αργείς;;»

polakis
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν λέει πως δεν θα υποστηρίξει ποτέ αυξήσεις επιτοκίων

Πέντε χρόνια θα απαιτηθούν για το πρόγραμμα των F-35 από την στιγμή της παραγγελίας των made in USA μαχητικών

«Ήταν παλικάρι, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα», λέει συγγενής του 48χρονου ανεμβολίαστου που πέθανε από κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης