Ανδρουλάκης: Να γίνει ντιμπέιτ - Το ΚΙΝΑΛ μπορεί να είναι δεύτερο κόμμα

Ανδρουλάκης: Να γίνει ντιμπέιτ - Το ΚΙΝΑΛ μπορεί να είναι δεύτερο κόμμα

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατί ή τον ΣΥΡΙΖΑ επίσημανε ότι με το σημερινό μέγεθος η παράταξη δεν μπορεί να μπει σε τέτοια συζήτηση

nikos-androulakis-eurokoinoboulio
Την πεποίθηση του ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα στις επόμενες εκλογές εξέφρασε μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ αποκάλυψε πως θα σταλεί επιστολή στην αρμόδια επιστολή του ΠΑΣΟΚ για την διεξαγωγή debate, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών.

«Αν μεγαλώσει η παράταξη, θα είναι διαφορετικό το πολιτικό σύστημα και θεωρώ ότι μπορεί να είμαστε και δεύτερο κόμμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά,  αποτελεί προσωπική του προτεραιότητα το κόμμα να ξανά αποκτήσει τέτοια δυναμική ώστε αυτά που πιστεύει να μπορούν να υλοποιηθούν στη χώρα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σήμειωσε πως οραματίζεται ένα κόμμα ανοιχτό όχι αρχηγικό, με αποφάσεις συλλογικές διαβούλευσης όχι του ενός, που το κυρίαρχο ευρωπαϊκό του πλαίσιο θα είναι η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία η οποία ξαναήρθε στο προσκήνιο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf89ooejwic9-sf)


Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ επίσημανε ότι με το σημερινό μέγεθος η παράταξη δεν μπορεί να μπει σε τέτοια συζήτηση. «Προϋπόθεση είναι το κόμμα να μεγαλώσει  ώστε να μπορεί να επιβάλλει σε τέτοιες συνθήκες κάποιες αρχές και αξίες», πρόσθεσε

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στην τωρινή αξιωματική αντιπολίτευση, σχολίασε πως δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική κριτική και δομική αντιπολίτευση. «Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα. έχει ένα φορτίο 5ετίας στην πλάτη του το οποίο χαρακτηρίζεται από χαμηλή αξιοπιστία», είπε.

Τέλος, αποκάλυψε πως θα στείλει επιστολή στην αρμόδια επιτροπή του ΠΑΣΟΚ με σκοπό να διοργανωθούν δυο ντιμπέιτ για όλους τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ και ένα ντιμπέιτ για τον δεύτερο γύρο για τους δύο τελικούς υποψηφίους.

Ειδήσεις σήμερα:

Γάμος στα ερείπια του Αγίου Νικολάου παρά τη μετασεισμική ακολουθία στο Αρκαλοχώρι

Καιρός: Βροχές, θυελλώδεις άνεμοι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας - Δείτε πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ: Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο... Γκάνθερ της σειράς «Τα Φιλαράκια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης