Περαστικά από Πέδρο Σαντσεθ και PES στη Φώφη Γεννηματά

Περαστικά από Πέδρο Σαντσεθ και PES στη Φώφη Γεννηματά

Η προεδρος του Κινήματος Αλλαγής, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ενώ παρακολουθεί και μαθαίνει όλες τις εξελίξεις που αφορούν το κόμμα. Παράλληλα ενημερώνεται καθημερινά από τους στενούς της συνεργάτες

5299719
Προσωπικό μήνυμα για περαστικά έστειλε ο Πέδρο Σαντσεθ στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Επιπλέον, μέσω του γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλακη που βρίσκεται στις Βρυξέλλες αλλά και της Συλβάνας Ράπτη σύσσωμη η ομάδα των PES ευχήθηκαν περαστικά στην κ. Γεννηματά.

Η προεδρος του Κινήματος Αλλαγής, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ενώ παρακολουθεί και μαθαίνει όλες τις εξελίξεις που αφορούν το κόμμα. Παράλληλα ενημερώνεται καθημερινά από τους στενούς της συνεργάτες.

Άλλωστε, όπως επισημαίνουν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, δεν έχει περάσει απαρατήρητο πως αρκετοί από τους υποψηφίους έχουν χρησιμοποιήσει την ρητορική της προέδρου Φώφης Γεννηματά στις τοποθετήσεις τους ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

Επενδύουν στο τρίπτυχο της κ. Γεννηματά τονίζοντας την πολιτική ενότητα του κόμματος, την ξεκάθαρη αυτόνομη πορεία που πρέπει να διατηρήσει το κόμμα αλλά και την προοδευτική του ταυτότητα. Στο τρίπτυχο αυτό, συγκλίνουν αρκετοί από τους υποψηφίους αξιοποιώντας το με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.



Ειδήσεις σήμερα:

Με μάσκες και αυστηρή διάρκεια μίας ώρας οι φετινές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Τουρισμός: Σπάει τα ρεκόρ το νότιο Αιγαίο τον Οκτώβριο - Ξεπερνά ακόμα και τις επιδόσεις του 2019

Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζει η ώρα των ενόρκων για την Έφη Κακαράντζουλα μετά την αγόρευση «καταπέλτη» του εισαγγελέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης