Ανδρέας Λοβέρδος: Δεν κάνω πίσω, ο Γιώργος Παπανδρέου οφείλει να εγγυηθεί τις διαδικασίες της εκλογής

Ανδρέας Λοβέρδος: Δεν κάνω πίσω, ο Γιώργος Παπανδρέου οφείλει να εγγυηθεί τις διαδικασίες της εκλογής

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ έστειλε μήνυμα με ομιλία του στη Χαλκίδα ότι συνεχίζει την εκστρατεία του και ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως και όλοι οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ οφείλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Φώφης Γεννηματά και να εγγυηθούν τις διαδικασίες και την ενότητα του κόμματος

loverdos-0
Σαφές μήνυμα ότι δεν «κάνει πίσω» και συνεχίζει την εκστρατεία του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ έστειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος, καλώντας ταυτόχρονα τον  Γιώργο Παπανδρέου, να εγγυηθεί τις διαδικασίες και την ενότητα του κόμματος μέχρι την ημέρα των εκλογών στις 5 Δεκεμβρίου. 

Σε ομιλία που πραγματοποίησε σε συγκέντρωση στη Χαλκίδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε μήνυμα στον  Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει επαφές με όλους τους υποψήφιους για την προεδρία. 

 

Ο κ. Λοβέρδος είπε χαρακτηριστικά ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και ότι έχει την πεποίθηση ότι θα βγει νικητής στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος στις 5 Δεκεμβρίου. 

Υπογράμμισε μάλιστα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως και οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και  ο Κώστας Σημίτης, θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Φώφης Γεννηματά και να εγγυηθούν τις διαδικασίες και την ενότητα μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές. 


Ειδήσεις σήμερα:

Meteo: Μεγάλα ύψη βροχής και πληθώρα προβλημάτων από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος»

Τη Μέρκελ είδε, την Ελλάδα είχε στο μυαλό ο Ερντογάν: Προκλητικά «καρφιά» για το μεταναστευτικό

Στα 2.313 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού - 539 στην Αττική και 169 στη Λάρισα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης