Σύντομη επίσκεψη Κώστα Καραμανλή στη Βωβούσα

Σύντομη επίσκεψη Κώστα Καραμανλή στη Βωβούσα

Μαζί με τον Λευτέρη Ζαγορίτη είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Δήμαρχο Ζαγορίου Γιώργο Σουκουβέλο και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη

kostas_karamanlis
Ένα σύντομο πέρασμα από την Βωβούσα, το γραφικό και πανέμορφο ειδικά αυτή την εποχή, χωριό του Νομού Ιωαννίνων έκανε ο πρώην Πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Καραμανλής, όπως γράφει το epiruspost.gr.
Ο Κώστας Καραμανλής τόσο κατά την θητεία του στη θέση του Πρωθυπουργού όσο και στα χρόνια που ακολούθησαν ήταν από τους πολλούς τακτικούς επισκέπτες της περιοχής.

Μαζί με τον Λευτέρη Ζαγορίτη βρέθηκαν για λίγες ώρες στη Βωβούσα όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Δήμαρχος Ζαγορίου Γιώργο Σουκουβέλο και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε θερμό κλίμα και έδωσε την δυνατότητα να συζητηθούν πολλά θέματα της Ηπείρου αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής..
Ο πρώην Πρωθυπουργός στην συνομιλία που είχε με τον Δήμαρχο Ζαγορίου δεν έκρυψε την χαρά του για την κατάσταση στην περιοχή. Όπως χαρακτηριστικά είπε, είδε μια διαφορετική Βωβούσα από κείνη προ δεκαπενταετίας. Κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο πρόγραμμα «Πίνδος» που υλοποιήθηκε και συνέβαλε καθοριστικά στην δημιουργία υποδομών αλλά και στην δικτύωση του ορεινού όγκου.

Εμπνευστής του προγράμματος ήταν ο τότε υφυπουργός Χρήστος Φώλιας και υλοποιήθηκε στη θητεία του Κώστα Καραμανλή.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι ο πρώην Πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί και πάλι το Ζαγόρι πριν λίγους μήνες και είχε διαμείνει για ένα τριήμερο στην περιοχή.


Ειδήσεις σήμερα:

Πολάκης: Δεν θα μου μάθει ιατρική ο Τσιόδρας – Πλεύρης: Εισηγηθήκατε προμήθεια επικίνδυνου φαρμάκου

Γιάννης Καλλιάνος: «Προσοχή στους ισχυρούς ανέμους το Σαββατοκύριακο» - Ασθενείς βροχές στα βόρεια της Κρήτης

ΗΠΑ: Λείπουν από τις επίσημες στατιστικές πάνω από τους μισούς θανάτους λόγω αστυνομικής βίας το διάστημα 1980-2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης