Μ. Γκάγκα από Οινούσσες: Υγειονομική κάλυψη σε κάθε γωνιά της χώρας

Μ. Γκάγκα από Οινούσσες: Υγειονομική κάλυψη σε κάθε γωνιά της χώρας

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ιατρική κάλυψη σε κάθε ακριτική γωνιά της Ελλάδας. Με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα τη διάθεση για προσφορά των συναδέλφων μου και την χρήση μεθόδων τηλεϊατρικής», δήλωσε μεταξύ άλλων η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας  - Πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στον Χίο

mina_gaga

Στις Οινούσσες μετέβη σήμερα το πρωί η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Χίο.
Η κα Γκάγκα είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Γιώργο Δανιήλ και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού όπου ενημερώθηκε από τον αγροτικό ιατρό και τη νοσηλεύτρια για τη λειτουργία της πρωτοβάθμιας υγειονομικής δομής.

gkaga1


Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ιατρική κάλυψη σε κάθε ακριτική γωνιά της Ελλάδας. Με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα τη διάθεση για προσφορά των συναδέλφων μου και την χρήση μεθόδων τηλεϊατρικής. Θα ήθελα επίσης να σταθώ στην καθοριστική συμβολή των ευγενικών χορηγιών δωρητών, οι οποίοι, όχι μόνο στις Οινούσσες και τη Χίο, αλλά σε κάθε γωνιά της χώρας, διαμορφώνουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την λειτουργία μικρών και μεγαλύτερων υγειονομικών δομών. Τους ευχαριστώ από καρδιάς».

gkagka2



Το μεσημέρι η Αν. Υπουργός επέστρεψε στη Χίο, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εργασίες του 7ου Σεμινάριο Προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης Τραύματος που διοργανώνει το ΕΚΑΒ σε συνεργασία με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ).

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η αντιμετώπιση του τραύματος και η εκπαίδευση για την φροντίδα του παντού στην Ελλάδα, αποτελεί βασική προτεραιότητα στην πολιτική που θα ακολουθήσω».

Το απόγευμα, η κα Γκάγκα θα πραγματοποιήσει ομιλία στην εκδήλωση που διοργανώνει η Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ με θέμα «Ηχηρές και Σιωπηρές Πανδημίες».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετείχε σε συντήρηση ικανότητας αλεξιπτωτιστή-υποβρύχιου καταστροφέα

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης - «Ήδη έχουν στείλει προσκλητήρια»

Διπλή ασθενής δόνηση 2,8 Ρίχτερ στη Θήβα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης