Γεννηματά: Η Ελλάδα μπορεί, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί

Γεννηματά: Η Ελλάδα μπορεί, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα παρουσιάσει στην ΔΕΘ το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο - Συναντήθηκε με τη διοίκηση της HELEXPO

fwfi_deth
Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παρουσιάσει το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο που όπως είπε, «είναι η εναλλακτική μας προοδευτική πρότασή διακυβέρνησης για την ανάπτυξη, την απασχόληση, την κοινωνική δικαιοσύνη».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με τη διοίκηση της HELEXPO. Σε δηλώσεις εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η Ελλάδα μπορεί. Η Ελλάδα αλλάζει. Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί. Η πολιτική της δεν αλλάζει», καθώς όπως είπε, διαψεύδει καθημερινά όσους πίστεψαν στις δήθεν μεταρρυθμίσεις.

«Τώρα όλο και πιο κοντά έρχεται η ανάγκη για τη νέα αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση με το Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή», κατέληξε η κυρία Γεννηματά.

Αναλυτικά η Φώφη Γεννηματά δήλωσε:

Είμαστε στη ΔΕΘ, ένα σημαντικό θεσμό. Η ΔΕΘ με την ανάπτυξη της και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της σίγουρα θα έχει καθοριστικό ρόλο.

Εδώ στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσω σήμερα το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο που είναι η εναλλακτική μας προοδευτική πρότασή διακυβέρνησης για την ανάπτυξη, την απασχόληση, την κοινωνική δικαιοσύνη. Η κοινωνία αποζητά τη νέα Αλλαγή.

Η κυβέρνηση της ΝΔ μετρήθηκε και πέρασε κάτω από τον πήχη. Θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα με τον Πρωθυπουργό. Πράγματι, η Ελλάδα μπορεί. Η Ελλάδα αλλάζει. Η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί. Η πολιτική της δεν αλλάζει. Φτιάχνει μια Ελλάδα για λίγους. Διαψεύδει καθημερινά όσους πίστεψαν στις δήθεν μεταρρυθμίσεις.

Τώρα όλο και πιο κοντά έρχεται η ανάγκη για τη νέα αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση με το Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» Καβάλα, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα

Μετανιωμένη η νύφη του ISIS, ικετεύει τη Βρετανία να την αφήσει να επιστρέψει - «Ήμουν ηλίθια τότε» (βίντεο)

Γαλλία: Ο «Γουάινστιν της μόδας» τη γλιτώνει λόγω παραγραφής - Διαμαρτυρίες από τα μοντέλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης