Διαφοροποίηση Λοβέρδου από το ΚΙΝΑΛ για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη

Διαφοροποίηση Λοβέρδου από το ΚΙΝΑΛ για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη

Δείτε την ανάρτηση του υποψήφιου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

loverdos
Σαφείς αποστάσεις από την επιθετική «υποδοχή» της Χαριλάου Τρικούπη στην υπουργοποίηση του κ. Χρήστου Στυλιανίδη κράτησε με δηκτική αναφορά του ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Είναι γνωστό σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες πατριώτες, ότι ο ελληνισμός έχει δύο κράτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση: την Ελλάδα και την Κύπρο», τόνισε ο κ. Λοβέρδος απαντώντας έτσι στο σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη ότι ο κ. Μητσοτάκης λόγω της απόλυτης ένδειας στελεχών της στη Νέα Δημοκρατία καταφεύγει τώρε σε μεταγραφές πολιτικών της δεξιάς (στελεχών της ΔΗΣΥ) από την Κύπρο.

Ο κ. Λοβέρδος, που ως τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής παρακολουθεί στενά τα μείζονα ζητήματα, μεταξύ των οποίων είναι και το Κυπριακό, διαφοροποιείται και όσον αφορά στην κριτική του ΚΙΝΑΛ για την «μεταγραφή» του πρώην Επιτρόπου στην Ε.Ε., κ. Χρήστου Στυλιανίδη, λέγοντας συγκεκριμένα ότι: «Είναι επίσης γνωστό σε όποιον παρατηρεί τις εξελίξεις στην Κύπρο ότι το κυπριακό πρόβλημα διακρίνει τη στάση των κομμάτων με τρόπο όχι αντίστοιχο με την παραδοσιακή πολιτική γεωγραφία».



Κλείσιμο
Νωρίτερα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής με επίσημη ανακοίνωσή τους είχαν επιτεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και για την επιλογή Στυλιανίδη, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό. Σύμφωνα με τα στελέχη αυτά υπάρχει:

«Απόλυτη ένδεια στελεχών στην Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Μητσοτάκης καταφεύγει τώρα σε μεταγραφές πολιτικών της δεξιάς (στελεχών της ΔΗΣΥ) από την Κύπρο.

Κρατάμε «μικρό καλάθι» για το αποτέλεσμα, μια και η αποτυχημένη πολιτική της ΝΔ στο σύστημα πολιτικής προστασίας -που κατευθύνεται από την Μαξίμου Α.Ε.- παραμένει».


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Λαγουβάρδος: Διήμερο με βροχές Τετάρτη και Πέμπτη, πιθανότατα ισχυρές στην Εύβοια - Πότε αναμένεται βελτίωση

Φοιτητικά σπίτια στην Αθήνα: Υψηλές οι τιμές φέτος, δείτε τις περιοχές με τη μεγαλύτερη ζήτηση - Στόχος η συγκατοίκηση

Εργασιακό: Άμεση εφαρμογή της τετραήμερης εργασίας - Τι προβλέπει η εγκύκλιος για 8ωρο και υπερωρίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης