Λευτέρης Οικονόμου: Εθνικός στόχος η μείωση των θυμάτων από τροχαία δυστυχήματα

Λευτέρης Οικονόμου: Εθνικός στόχος η μείωση των θυμάτων από τροχαία δυστυχήματα

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου, έγινε προσομοίωση τροχαίου ατυχήματος, όπου συμμετείχαν όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες

mqnb6f1575026026724
Η μείωση του αριθμού των θυμάτων της ασφάλτου αποτελεί εθνικό στόχο, σημείωσε από το Ηράκλειο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, που παρέστη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την οδική ασφάλεια, ενόψει του Ράλι Ακρόπολις. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν και μετά τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου, έγινε προσομοίωση τροχαίου ατυχήματος, όπου συμμετείχαν όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες. Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη εξήγησε ότι με τις δράσεις που αναπτύσσονται και με επικεφαλής της προσπάθειας τον ίδιο τον πρωθυπουργό, υπάρχει η αισιοδοξία ότι η χώρα θα καταφέρει να αποτυπώσει χαμηλότερους δείκτες σε ό,τι αφορά τους νεκρούς από τα τροχαία δυστυχήματα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τοπικοί φορείς, που ανέφεραν ότι η δια βίου μάθηση των κανόνων οδικής ασφαλείας μέσω τέτοιων δράσεων, βοηθάει στο να βελτιώνεται η συμπεριφορά των οδηγών, ενώ ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ανέφερε ότι κομβικής σημασίας έργο, επιτελείται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ηρακλείου, το οποίο κάθε χρόνο επισκέπτονται περίπου δέκα χιλιάδες μαθητές σχολείων του Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Καρδίτσα: Εισαγγελέας και ΕΔΕ για το σκάνδαλο των «μαϊμού» εμβολιασμών

ΗΠΑ: Ο υπουργός Μεταφορών και ο σύζυγός του υιοθέτησαν δύο μωρά – Δείτε φωτό

Θρίαμβος για τη Σάκκαρη στο US Open: Νίκησε 2-0 την Κβίτοβα και πέρασε στους «16»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης